Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.735
- 15.329
- 1.938
bunu ispatla.
Olmayan hesaplari ispatlamak biraz paradox olmaz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu ispatla.
var olmayan bir şeyin var olmadığını nasıl ispatlayayımbunu ispatla.
Ortalıkta dolaşma Semih, kabak sana patlamasın.Evet .Bakalim neler donecek
Davayı birakmamin altında çok büyük oyunlar var. Davaya zarar veririm endişesi ile bıraktım. Davalı için bu kararı verdim.Direkt Hataysporlu ve aynı zamanda FB sempatizanı olduğunu bizzat itiraf eden bile var!..Aslen hangi takımı tutar, hangisine sempatisi vardır, gönlünde Galatasarayımıza yer var mıdır, bilen yok?!..
Zora düşmüş -belki de masum- bir renktaşımızı savunacacağını söyleyip, sonra yüz üstü bırakan da aynı şahıs üstelik!!..Elin değmişken hani diyorum!..
Mahkeme salonu kilitliyken ben birkaç belgeler bütünü arz etmiştimOlm belgeler nerde mahkemeye sunulmadı hala belgeler
var olmayan bir şeyin var olmadığını nasıl ispatlayayım
mahkeme çoktan kararını vermiş !!!!
Sana inanmak istiyorum MADhiç bir sosyal medya hesabım yok
instagram, twitter, facebook kullanmıyorum
Savcı hakan iddia makamı olarak görevini yerine getirmiyoOlm belgeler nerde mahkemeye sunulmadı hala belgeler
gerçek adım bu değil.Gerçek adın ne
Yaş kaç
İş güç öğrencilik?
A? G? M?
250 saniyen var cevaplamak için.
Y de gecgerçek adım bu değil.
yaş var biraz27
civil engineer ama aktif olarak çalışmıyorum şu anda
agm nedir![]()
A G M önemli bir sorudur Hakim beyin sorusunu cevaplayalım harflerden biri seçelim lütfen.gerçek adım bu değil.
yaş var biraz27
agm nedir![]()
Kanıt sunsana birader, örnek alalım.lan nasil yapmadin, begelerle konustuk hala yalanlama gelmedi.
Mustafa alp girayhan demirci, fanatik trabzonsporludur, ve sanli kulubumuze kotu sozler soylemistir.
acilen infaz talip ediyorum.
gerçek adım bu değil.
yaş var biraz27
agm nedir![]()
önüme çıkan her harfi seçmemA G M önemli bir sorudur Hakim beyin sorusunu cevaplayalım harflerden biri seçelim lütfen.
var olmayan bir şeyin var olmadığını nasıl ispatlayayım
mahkeme çoktan kararını vermiş !!!!
Mesajı atan üyenin ismi : @Hakan DuzSon dk : Bir üyemiz aldığı özel mesajı şikayet etti ! İçerikte önemli belgeler bulunuyor, ismi "leaked"