Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle avukatlık olmaz. 3 yaşındaki çocuğu öldüren müvekkilini bile, gerekirse ''Efenim, müvekkilim nefs-i müdafaa yapmak zorunda kalmıştır!'' diye savunmayı gerektirir o meslek...Avukatı olarak son sözüm hakettiği cezayı çekmesidir.
Aman aman nereye geldim ben yaa daha demin evdeydimBurası neresi ya. Acayip bi yer
Motz kod adlı şahsın isminin Yiğit Karagöz olarak değiştirilmesine profil resminin ise Domf ile değiştirilmesine karar verilmiştir.
Avatarı uygulayalım @Mehmet Eroğlu
Evet gelelim üyelerin sırrını ortaya çıkarıp millete özelden karı atan @Hakan Duz 'un cezasına.
Evet gelelim üyelerin sırrını ortaya çıkarıp millete özelden karı atan @Hakan Duz 'un cezasına.

Aykut dasdemir yapilmaliEvet gelelim üyelerin sırrını ortaya çıkarıp millete özelden karı atan @Hakan Duz 'un cezasına.
Nasıl iyi mi böylehaydaa bu nerden cikti

Devrimler önce kendi evlatlarını yer ahbap , toprağın bol olsun.haydaa bu nerden cikti
Renkdaş kurunun yanında yaşta yanarmişBen hic bisey yapmadim neden ismim degisti?
Öyle avukatlık olmaz. 3 yaşındaki çocuğu öldüren müvekkilini bile, gerekirse ''Efenim, müvekkilim nefs-i müdafaa yapmak zorunda kalmıştır!'' diye savunmayı gerektirir o meslek...
O yüzden, ''Cennette bir dava görülürken, diğer herkes bulunmuş da bir avukat bulunamamış'' diye mesel bile uydurulmuştur. Keşke hiç bulaşmasaymışsın, senden olmaz!..
Aliş yeniden korona olmuş. Forum olarak Twitter sayfamızdan bir geçmiş olsun mesajı yayınlamak bize yakışır bence.Seni de Ali Y. Koç yapmadan uza.