- 18 Temmuz 2009
- 82.759
- 242.525
- 5.263
?Aliş yeniden korona olmuş. Forum olarak Twitter sayfamızdan bir geçmiş olsun mesajı yayınlamak bize yakışır bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Aliş yeniden korona olmuş. Forum olarak Twitter sayfamızdan bir geçmiş olsun mesajı yayınlamak bize yakışır bence.
3 sene ceza yemeyi yegler
Avukat olmadığınız çok belli. Adam Trabzonsporlu olmasına rağmen kozmetik bir cezayla yırttı. Bunu avukatının yoğun çabasına borçlu şüphesiz. Zaten davalar mahkeme salonlarında değil mahkeme koridorlarında kazanılır!!Öyle avukatlık olmaz. 3 yaşındaki çocuğu öldüren müvekkilini bile, gerekirse ''Efenim, müvekkilim nefs-i müdafaa yapmak zorunda kalmıştır!'' diye savunmayı gerektirir o meslek...
O yüzden, ''Cennette bir dava görülürken, diğer herkes bulunmuş da bir avukat bulunamamış'' diye mesel bile uydurulmuştur. Keşke hiç bulaşmasaymışsın, senden olmaz!..

onlyfans başlığına yandisk ve mega linkleri atmaya gelmiştim bu başlıkta kayboldumAman aman nereye geldim ben yaa daha demin evdeydim
yanarsinonlyfans başlığına yandisk ve mega linkleri atmaya gelmiştim bu başlıkta kayboldum
!!!!@Keramettin TANRIVERDİ Oğuzhana da sapla pls
Konuda yeteri kadar soru işareti (?) var. Huzurlu geceler herkese
Alacağın cezanın takipçisi olacağız
Alnımız ak başımız dik! Hesabını veremeyeceğimiz olay yok.Alacağın cezanın takipçisi olacağız
İsmini Serkan Heybet yapmak isterimKonuda yeteri kadar soru işareti (?) var. Huzurlu geceler herkese
düz den daha fiyakalı duruyor birde öyle düşünlaan bu nee