- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
Yuh yavTüm isim değişimlerini forum girişine asar mısınız? Kimin kim olduğunu karıştırıyoruz. İçinden çıkılmaz bir hale geliyor. Emre Ersoy'un kim olduğunu hala çözemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh yavTüm isim değişimlerini forum girişine asar mısınız? Kimin kim olduğunu karıştırıyoruz. İçinden çıkılmaz bir hale geliyor. Emre Ersoy'un kim olduğunu hala çözemedim.
Avukatı olarak son sözüm hakettiği cezayı çekmesidir.
Her zaman savunmaya devam edeceğim motz hakettigini bulmuşturyönetim gsnin haklarını savunuyor
SogansizBu arada net soğanlı
Sana diyor saksıya saplayan @Mustafa Alp DemirciSoğansız menemen, kadınsız aşna fişne yapmaya benzer.
Yerim severim deSogansiz
allah affetsin o anlamda demedim ama oraya gitmişNimete bok deme
Modemin fişini bile çektiği söyleniyor.Maykıl şu ortamdan nasıl sağ çıktı
Bu sefer çok üst düzey bir kafa yaşanmış 11 yıllık üye olarak ben bile anlam veremedim, geriden gelerek okuyordum 4. sayfamda pes ettim.Tam Uğurluk ortam varmış yalnız, olayı anlamayıp istibdat dönemin girer, 1. dünya savaşına bağlar, çeçen direnişçilerden çıkarmış.
İşin kötüsü doldurulabilecek bir boşluk da değil ne yazık ki. Eşsiz bir üye, yeri dolmaz.uzun zamandır hayatımda bir şeyler eksik gibi hissediyordum bu post vesilesiyle sebebini anladım
İşin kötüsü doldurulabilecek bir boşluk da değil ne yazık ki. Eşsiz bir üye, yeri dolmaz.