Mustafa Cengiz: "Ali Dürüst'ün eylemleriyle hiçbir ilgimiz olmadığı gibi onaylamıyoruz da"

Fiko haberim yok demiş?

Fiko'nun haberi olmadan bjk'nin baskan vekilleri bu operasyonu yapacak kadar cesaretli mi zannediyorsun? Fiko'nun haberi olmadan kulupler birligi boyle bir aciklama yapabilir mi? Erol Bedir Fiko'nun kendisini aradigini ve yapacaklari aciklama icin onayini istedigini soyledi. Daha gecen ay hakemler eyyam yapmasin diyordu. Alayi serefsiz.

5-6 kulübün zorlandığını söylüyor başkan. Erol Bedir'in isteyerek açıklamaya imza attığını düşünemiyorum ben şahsen. Bir örnek bu. Tüpçünün yalaması, kulübünü hortumlayan, dünyayı siyah beyaz gören köpeklerin başkanı kurmuştur bu tezgahı.

kulüpler birliği adına deklarasyon yayınlanıyor birliğin başkanının(tinercilerin başkanı) haberi yok. başkan yardımcısını(kayserispor başkanı) arıyor Galatasaray kulübü başkanı o da haberim yok diyor.diğer başkan yardımcısı(ampülspor başkanı) Galatasaray başkanına ''başkanım size haber verdiler diye biliyordum diyor''

Fiko'nun haberi olmadan bjk'nin baskan vekilleri bu operasyonu yapacak kadar cesaretli mi zannediyorsun? Fiko'nun haberi olmadan kulupler birligi boyle bir aciklama yapabilir mi? Erol Bedir Fiko'nun kendisini aradigini ve yapacaklari aciklama icin onayini istedigini soyledi. Daha gecen ay hakemler eyyam yapmasin diyordu. Alayi serefsiz.
Biri tutarsızlık yapıyor ama bu konuda başkan seviyesinde yalan söylenme ihtimali düşük olmalı.

kulüpler birliği adına deklarasyon yayınlanıyor birliğin başkanının(tinercilerin başkanı) haberi yok. başkan yardımcısını(kayserispor başkanı) arıyor Galatasaray kulübü başkanı o da haberim yok diyor.diğer başkan yardımcısı(ampülspor başkanı) Galatasaray başkanına ''başkanım size haber verdiler diye biliyordum diyor''
Doğru ise benim çıkardığım anlam tepeden emir geldi, biz de yalamak, pardon yapmak zorunda kaldık ama söylemeye yüzümüz yok.

bu işin arkasında kimin olduğu açık ve net bir şekilde başından beri belliydi zaten bu açıklamalarla kesinleşmiş oldu... yılan herif inşallah kümeye düşer takımın bu sene de önümüzdeki yıl orada yaparsın entrikalarını.

önemli olan baskıyı yapan kim? kulüpleri arayip sitelerinden bu bildiriyi yayınlatan yani.

fiko bence de.
ali koçtan daha fazla kahpelik barındırıyor. td den dolayı

Koçla diğer kulüp başkanlarının iş ilişkileri olabilir ve bunu kullanıyor olabilir.

En çok sesi çıkmayandan korkacaksın.

Anlaşılan yine şikeciler tek başına karar vermişler AliMKoç.

K.o.ç. Un işi olduğuna eminim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artik acik acik konusmali. Baskan canli yayina baglanip UA'nin dile getirdigi Serkan Cimen olayini isim vererek sormali.

Helal baskan böyle ol canimizi ye
Herkes ne kadar serefsiz oldugunu ortaya döktürmüs...

Bu işin arkasında tabi ki koç iblisi var.Küçük Aziz yıldırım.Yıllarca millete içi geçmiş ürünleri kakalayıp zengin oldular.Zenginlik sarmıyor artık kulüpçülüğe başladı hergeleler.

koçu fazla büyütüyorsunuz gözünüzde ama söyliyeyim o degil olmasına imkanda yok

cogu kişinin küçümsedigi gümüsdag su anda tüm baskanlarda daha güclü ve yaptırım gücü olan tek baskan

neden acaba !

Geri
Üst Alt