Mustafa Cengiz: "Ani, fevri tepkilerle tuzağa düşmeyelim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Mustafa Cengiz: "Maç sonrası öfkeyle veya sevinçle söylenmiş her sözde eksik ya da fazla vardır. Fakat bunu şöyleyebilirim, kelimelerin tükendiği anlar vardır. Kelimeler tükenmiştir.

Bir beyit aklıma geldi: Geçme namerd köprüsünden, ko aparsın su seni. Yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni.

Dostlarımıza dikkat edelim. Camiamıza sahte dostlardan korunun diyorum. Galatasaray ilelebet yaşayacaktır. Her zaman şerefiyle, hakkıyla, onuruyla tepede olacak.

Ani, fevri tepkilerle tuzağa düşmeyelim. Sakinlik, kontrollü güç en iyisidir. Tüm tuzaklara rağmen şampiyon olacağımıza olan inanç yitirilmesin.

Şunu söylemek istiyorum: Tanrım, ben rakiplerimle mücadele ederim. Beni dostlarımdan koru."

De Marke

Yine inanç ve inan etmekten bahsetmiş. Gelmiş geçmiş en pısırık, en yalaka, en az Galatasarayı düşünen ve kendi çıkarları için o koltukta oturan başkansın. Al biraz daha derin al, daha çok zevke getir.

Yahu arkadaş bu adam ne konuşuyor anlamıyorum

Bugünde hakkımızı savunmayacaksınız ne zaman savunacaksınız

Halen çıkmış özlü söz söylüyorsunuz yapamıyorsanız çekin gidin kardeşim bırakın artık

Bıktırdınız taraftarı yaa

bu ne diyor ya? Hala takimi ligden cekmedigin icin yazıklar olsun asil sicagi sicagina aciklama yapacaksin iste ne diye orda başkansin! lanet olsun sana ya

Yavşakşehir i şamp yapalım diye bunca taraftarı sığır yerine koymalarına göz yumacaksanız

Allah belanızı versin

Bokunu çıkarmayın ya. Adam maç önü ve maç sonrası açıklama yapmayacağım demiş. Yarın öbürgün görürüz açıklamasını.

geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vak vakları

En ayar olduğum da sanki FFP konusunda UEFA heyetinin karşısında cengaver kesilmiş gibi savunulması.

Yahu kulübün parası ile profesyoneller tutuluyor, bunlar ne anlar FFP kurallarının detayından.

Senin kurduğun cümleleri, senin sıfatını, senin gibi kulüp başkanını öpeyim. Bu saatten sonra gözümde hainsin, başkan değil.
Sonra neden uA açıklama yapıyor diyorsunuz. Alın bakın kulüp şuan sahipsiz. Aciz haldeyiz. Biri cümle kuramıyor, diğerinin ne dediği anlaşılmıyor.

Geri
Üst Alt