Mustafa Cengiz: "Ani, fevri tepkilerle tuzağa düşmeyelim"

Baskan ne diyor?
Susarak mi haledeceksiniz? Susarsak ozaman boyun egmis olmuyormuyuz?

Rest cekin, ne bilim sahaya cikmayin yada ligden cekilin.

Senin gibi pasif korkak adam başımızda oldugu sürece daha çok kafamıza vururlar.Hadi git biraz daha ortam yumuşatmaya çalış şimdi.

Ulan daha tuzak mı kaldı kurulmadık ? Takımın yarısını yalan ettiler.Fener maçından beri doğranıyorsun.Hala masal anlatma peşindesin.

Bu en tepeden kukla demirörenle galatasaraya yapilan bir operasyondur,Adnan polat veya ünal aysal olsaydi cesaret edemezlerdi,baskan iyi niyetle kendini Mali tabloyu düzeltmeye adamis tüm yükü terime bindirmis

..

0fe90854f646b3e1eee77ea069966ea6.jpg

Fatih terim sustu da akli basinda insanlar konusuyor allahtan

Size asip kestigini zannedip takimi baltalayanlar yaranir tabi

Baskan'a saygisizlik iceren mesajlari editleyin

ADAM OLUN LAN!

bu açıklamanın meali şu bende öfkeliyim ama devlet karşı karşıya gelirsek işin içinden çıkamayız

hey gidi baskan hey senin arkanda 30milyon mercimek tanesi yok taraftar var

Demir, sence ne yapılmalı bu yapılanlara karşı?
Tam da bunu yapmali

Taraftarin onunde degil, kapilarin arkasinda cozmeli, cozmeye calismali.

Korkuyordu taraftari kaybederse koltugunu kaybedecegini biliyordu.

Ama Galatasaray'in menfaatleri icin gerekli olani yapmaya baslamis gibi gorunuyor.

Tam da bunu yapmali

Taraftarin onunde degil, kapilarin arkasinda cozmeli, cozmeye calismali.

Korkuyordu taraftari kaybederse koltugunu kaybedecegini biliyordu.

Ama Galatasaray'in menfaatleri icin gerekli olani yapmaya baslamis gibi gorunuyor.
Cezalar onandı, yapılan itirazlarımız oy birliği ile, olayları başlatanların itirazları oy çokluğu ile ret edildi.

Buraya kadar sence ne yapmıştır kapalı kapılar ardında ki bize karşı oy birliği, olayları başlatanlara karşı oy çokluğu ile karar alınıyor?

Yetmedi üzerine iki hakemin görüş alanı ve VAR sistemine rağmen böyle bir penaltı kararı çıktı.

Buradan sonra kapalı kapılar ardında ne yapacağını düşünüyorsun?

Cezalar onandı, yapılan itirazlarımız oy birliği ile, olayları başlatanların itirazları oy çokluğu ile ret edildi.

Buraya kadar sence ne yapmıştır kapalı kapılar ardında?

Yetmedi üzerine iki hakemin görüş alanı ve VAR sistemine rağmen böyle bir penaltı kararı çıktı.

Buradan sonra kapalı kapılar ardında ne yapacağını düşünüyorsun?
Galatasaray birlik oldugu surece her kademede istedigini yapar

Fatih Terimin anlayisiyla birlik olmaktan soz etmiyorum.

Zanet amac burda galatasarayibitirmek degil mersk etme. Galatasarayi birbirine dusurmek istiyorlar.

Fatih terim zayif karnimizdi oynadilar ve kazandilar.

İsi profesyoneller halletmeli.

Galatasaray birlik oldugu surece her kademede istedigini yapar

Fatih Terimin anlayisiyla birlik olmaktan soz etmiyorum.

Zanet amac burda galatasarayibitirmek degil mersk etme. Galatasarayi birbirine dusurmek istiyorlar.

Fatih terim zayif karnimizdi oynadilar ve kazandilar.

İsi profesyoneller halletmeli.
Bu ülkede böyle birlik sağlanmaz.
Kapalı kapılar ardında dedin sana cezalar ile ilgili, sonuç itibari ile her iki tarafa verilen cezaları etkilemese bile, veriliş şekli ile ilgili bir bilgi yazdım. Bu bilgi kapalı kapılar ardında hiç bir halt yiyemediklerini anlatıyor.

Sen de bir halt yiyemediklerini biliyorsun, bu yüzden kapalı kapılar ardına taşıyorsun olayı.

Bazen öyle bir yazıyorsunuz ki bazen Türkiye'de yaşadığınıza inanamıyorum. Bu ülkede ezilmek istemiyorsan çıkıp ağzını sonuna kadar açacaksın.

taraftar dursun özbek'e karşı olduğu için sen geldin.senin yerine odunu koysalar o da kazanacaktı.şimdi taraftar gitmeni istiyor edebinle s... git.

Bu ülkede böyle birlik sağlanmaz.
Kapalı kapılar ardında dedin sana cezalar ile ilgili, sonuç itibari ile her iki tarafa verilen cezaları etkilemese bile, veriliş şekli ile ilgili bir bilgi yazdım. Bu bilgi kapalı kapılar ardında hiç bir halt yiyemediklerini anlatıyor.

Sen de bir halt yiyemediklerini biliyorsun, bu yüzden kapalı kapılar ardına taşıyorsun olayı.

Bazen öyle bir yazıyorsunuz ki bazen Türkiye'de yaşadığınıza inanamıyorum. Bu ülkede ezilmek istemiyorsan çıkıp ağzını sonuna kadar açacaksın.
Tam tersine

Bu ulkede bir seyler yapmak istiyorsan olabildigince anonim olmalisin, ses cikaranlar sesini ciksrtmali ama kimse ortami senin gerdigini bilmemeli. Kimse ispat edememeli.

Galatasaray baskani kitleleri yonlendirir ama kitlelerin istedigini soyleyemez. Soylese de diline yakismaz. Dursunun 3lu cektirmesi gibi bir sey bu.

Galatasaray baskani konusacaksa masada konudmali. Haklisin lobi gucumuz oldukca zayif. Ama dun galatasarayi itin gotune sokan yorumcular bugun galatasarayi haksizliga ugradigini konusuyor. Bu olay cikip bagirarak saglanmadi ama cikip bagirarak bizi suclu yapar.

#Kenetleninbaskagalatasarayyok dediniz dedim ki yapmayin mac gunu bu yapilmaz konsantrasyon 0 dedim dinlemediniz. Kenetlendik ve sonucu gorduk. Farkli disiplinleri farkli yontemlerle yonetmek gerekiyor. Ft'yi farkli taraftari farkli tffyi farkli yonetmek gerekiyor.

Zararin neresinden donulse kardir, ben o yuzden bu aciklamayi olumlu buluyorum. Bu bir boyun egme degil, bir farkindalik belirtisidir.

Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışan çocuk heralde tüm özlü sözleri kullanınca haklı oluyorsun.

Tam tersine

Bu ulkede bir seyler yapmak istiyorsan olabildigince anonim olmalisin, ses cikaranlar sesini ciksrtmali ama kimse ortami senin gerdigini bilmemeli. Kimse ispat edememeli.

Galatasaray baskani kitleleri yonlendirir ama kitlelerin istedigini soyleyemez. Soylese de diline yakismaz. Dursunun 3lu cektirmesi gibi bir sey bu.

Galatasaray baskani konusacaksa masada konudmali. Haklisin lobi gucumuz oldukca zayif. Ama dun galatasarayi itin gotune sokan yorumcular bugun galatasarayi haksizliga ugradigini konusuyor. Bu olay cikip bagirarak saglanmadi ama cikip bagirarak bizi suclu yapar.

#Kenetleninbaskagalatasarayyok dediniz dedim ki yapmayin mac gunu bu yapilmaz konsantrasyon 0 dedim dinlemediniz. Kenetlendik ve sonucu gorduk. Farkli disiplinleri farkli yontemlerle yonetmek gerekiyor. Ft'yi farkli taraftari farkli tffyi farkli yonetmek gerekiyor.

Zararin neresinden donulse kardir, ben o yuzden bu aciklamayi olumlu buluyorum. Bu bir boyun egme degil, bir farkindalik belirtisidir.
Farklı düşünüyoruz.
Ben mevcut yönetimin bu kulübün haklarını bu güne kadar savunabildigini ve bundan sonra da savunabileceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt