Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkarıp masaya vurmak mı. Tüh sana terbiyesiz iğrenç herif TMK.Başkannnn! Çıkarıp masaya vurdu. Demek Arda basını velveleye verdi ortalığı! İğrenç herif!!!
Net olarak forumun seviyesini aşağıya çeken bir üye. Benimle aynı düşünceye sahip renkdaşlarımın olması ümit verici. Böylesine fevri, asabi, seviye yoksunu ve alkolik bir ümmet düşmanının forumda yeri olmadığının görülmeye başlanması şahsımı ziyadesi ile mesut etmiştir.Çıkarıp masaya vurmak mı. Tüh sana terbiyesiz iğrenç herif TMK.
sent via GSC
Abi iyice kontrolü iyice şuurunu kaybetmiş malum arkadaş. Forum yönetimi el atmalı.Net olarak forumun seviyesini aşağıya çeken bir üye. Benimle aynı düşünceye sahip renkdaşlarımın olması ümit verici. Böylesine fevri, asabi, seviye yoksunu ve alkolik bir ümmet düşmanının forumda yeri olmadığının görülmeye başlanması şahsımı ziyadesi ile mesut etmiştir.
Ben hala Arda'nın bize geleceğini düşünüyorum. Adam Galatasaray'a gidiyorum diye vedalaşmış.
Abi o halde Fatih Terim ve yönetim ters düşüncelerde bu konuda. Bakalım kimin dediği olacakBen hala Arda'nın bize geleceğini düşünüyorum. Adam Galatasaray'a gidiyorum diye vedalaşmış.