Mustafa Cengiz: "Başkanlığa her zaman hazırım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1428065364126.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi Mustafa Cengiz: "İki yanlış, bir doğru etmedi. Yanlışlarla gittik. Ben uyarmıştım." (TRT Radyo Haber)

Mustafa Cengiz: "Ben kongreye getirmeyin bu ihraçları dedim. Bu konuyu genel kurula getirmeden çözebileceğiniz maddeler var dedim."

Mustafa Cengiz: "İşbilmezlik, kural bilmezlik, tecrübesizliktir bu. Bu kadar tepki olmayacaktı. Genel Kurul'a getirmeden çözebilirlerdi."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da hiç kimse mutlu ayrılmıyor. Genlerimizde vefa vardı bizim. Polat'ın ibrasızlığından bu yana unuttuk."

Mustafa Cengiz: "Tüzüğün maddeleri çok açık. Tüzüğe uymadıkları için Hakan Şükür'ü ve Arif Erdem'i kongreye getirmeden atabilirlerdi."

Mustafa Cengiz: "İnsanlar yapılan bir iyiliğe teşekkür edince 'yalakalık' mı oluyor? İtiraz edersen karşı çıkarsan kahramanlık mı?"

Mustafa Cengiz: "Neden bir futbolcumuzu ihraç ediyoruz da, diğerini etmiyoruz? Bu çifte standart değil midir?"

Mustafa Cengiz: "Her G.Saray taraftarının gönlünde başkanlık vardır. G.Saray başkanlığına her zaman hazırım. Gerekli olduğunda aday olurum"

Mustafa Cengiz: "Camdan kulede oturanlar, tenceresi bizden daha karar olanlar FETÖ mevzusunda bizimle uğraşmasın!"

PORTAL HABERİ

Sozde herkes baskanliga aday.

Geri
Üst Alt