- 26 Kasım 2012
- 179.140
- 241.136
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlis yazilir olabilecek birsey.Ekli dosyayı görüntüle 65168
lolll. yolladıkları bildirime bak. burada bile hocayı kullanıyorlar. vizyonsuzlar.
kovulacaksınız.
Yüce TÜRK MAHKEMESİ yarın seçim kararı çıkaracaktır.
Nasıl yani? Taraftar koskoca savcılık hakim kararını hiçe mi sayacak? Devlete karşı mı gelecek diyorsun musap hocam.yanlis yazilir olabilecek birsey.
İndirdi mi hggjhxbjggjh onu bile lisenin tepki oyları indirdiyanlis yazilir olabilecek birsey.
mötünle okuma. yeni secim olsa bile hamAMCIoglu gibi cöpler secilmez.Nasıl yani? Taraftar koskoca savcılık hakim kararını hiçe mi sayacak? Devlete karşı mı gelecek diyorsun musap hocam.
izin versinler kulübü artıya geçircez dedi yani şimdide yok gibi xdseçime gidecek gibi bi tavrı var sanki
bahattin demirbilek 4 PRESIDENTseçime gidecek gibi bi tavrı var sanki
Tutmaya çalışan burçin çocukluk arkadaşım iskenderundangönlümüzdeki başkan adayı belli
![]()
ben gitse bile fitim, yeter ki demirbilek gibi spordan anlayan, bu isler ile ugrasip birseyler kurmus gibi birileri geldigi müddetce.Valla dikkat dağıtmayayım da bizim taraftar çok saçmalıyor bazen. Mustafa Cengizi beğenmeyebilirsin ve bunu da ikrar edebilirsin lakin sebebini söylemelisin. Vizyonsuz, çapsız bunlar boş laflar tıpkı yağlı surat gibi. Ya söyleyeceğiniz bir şey varsa söyleyin ya da adamların tipini beğenmiyoruz deyin ben layığım orayadeyin olsun bitsin...
Ben herdem düşük profil başkan sevmişimdir. Mustafa Başkan da öyle bir başkan az para harcıyor ve memur gibi hareket ediyor dolayısıyla gayet başarılı. Varsa maddi bir hata olarak görülen icraatı söyleyin de çürütelim???
Ulan musafmötünle okuma. yeni secim olsa bile hamAMCIoglu gibi cöpler secilmez.
O zaman senin kriterin spordan anlamaması? Bu geçerli bir sebep sayılabilir. Vizyonsuz, çapsız v.b. bahaneler ciddiye alınacak gibi değil zira...ben gitse bile fitim, yeter ki demirbilek gibi spordan anlayan, bu isler ile ugrasip birseyler kurmus gibi birileri geldigi müddetce.
cengo başkanı çalıp çırpmayan tek baskan görüntüsünde olduğu için çok severim reis. fakat yönetim kadrosu olarak sencede çok zayıf değiler miValla dikkat dağıtmayayım da bizim taraftar çok saçmalıyor bazen. Mustafa Cengizi beğenmeyebilirsin ve bunu da ikrar edebilirsin lakin sebebini söylemelisin. Vizyonsuz, çapsız bunlar boş laflar tıpkı yağlı surat gibi. Ya söyleyeceğiniz bir şey varsa söyleyin ya da adamların tipini beğenmiyoruz deyin ben layığım orayadeyin olsun bitsin...
Ben herdem düşük profil başkan sevmişimdir. Mustafa Başkan da öyle bir başkan az para harcıyor ve memur gibi hareket ediyor dolayısıyla gayet başarılı. Varsa maddi bir hata olarak görülen icraatı söyleyin de çürütelim???
bu konuda pasif kalmalari diyelim. Terim'e yeterince yardim edemiyorlar. Terim pek yardim istemiyorum desede gözüksede en cok o rahatlar. Ki adamin yaptiklari ortada krasnodar ile.O zaman senin kriterin spordan anlamaması? Bu geçerli bir sebep sayılabilir. Vizyonsuz, çapsız v.b. bahaneler ciddiye alınacak gibi değil zira...
prdn telefonum takili kaliyor ara sira. eskidiUlan musaf
ub.mesaji