- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Bir biz zaten değere etikliğe falan bu kadar önem veririz.
sent via GSC
Senden pek alinti yapmam , bilirsin pek sevmem de . Fakat bu konuda bir alinti yapmam gerektigini dusunuyorum
sen alman felsefesiyle yasayan soguk kanli ve degerler silsilesi ile ilerleyen bir toplumdasin ..
Bu beyanati desteklemeni umardim
Ehh ne olmuş ne önemi var şimdi bunun.
Sen de Türkiye de yaşıyorsun bu tolumum bir neferisin ama ülkenin dinamikleri ve gerçekleri hakkında zerre bilgin yok ya da burada hep salağa yatıyorsun böyle konularda bilemiyorum artık. Demekki neymiş bir toplumun neferi olmak illa o toplumun yolundan gitmek olmuyormuş.
Hep bizim etik olmamız bekleniyor bu ülkede. Fener Beşiktaş diğerleri her türlü pisliği yapar her türlü şerefsizliğe başvurur ama atıyorum biz bir oyuncu transfer etmek isteriz hemen etiklik ortaya çıkar.
Ben belirli Galatasaray değerlerinin olmasını doğru buluyorum ve istiyorum da ama her halta da objektikliflik taslayıp duyar kasmanın manası yok.
Bize ne Şenol dan Beşiktaş dan alkışlamadan destek çıkmaktan. Kendi taraftarları çıksın. Biz böyle birilerine iyilik yaptıkça hep üstümüze çıkıyorlar (örnek:Trabzon).
Başkan iyi niyetli olabilir bilmemem ama şu maçtan önce yapılacak açıklama bunlar olmamalı. Göte göt diyen başkan istiyorum ben.
Dostluk mostluk nezaket bunlar hikaye hele hele su çakma efendi Beşiktaş için kılımızı bile kıpırdatmamız lazım. Protestonun her türlüsünü hak ediyorlar.
sent via GSC