Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ha şu da var, oyuncu ve teknik direktörümüze verilen cezalar da bayağı kibar oldu bence. Daha mı ağır girişseler ne yapsalar acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ateslenme hemenTeknik direktörüne edilen hakarete sessiz kalmak efendilik degildir.
Bunun cevabini vermek icin illaki saldirgan bir dil de sergilemeye gerek yok.
Böylesi makamlarin bir itibari vardir, bu itibari bir iki gün icinde bir birine zit davranislar ile koruyamazsin.
Ayrica, bu ülkede islerin nasil yürüdügünü üc yasinda cocuk bile biliyor.
En yakin örnegi fair play diye oyun cevirenlerin teknik direktörüne hakaret etmesi, üzerine de bugün okudum yöneticisi tarafindan bunun altini cizmesi.
Aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyecek ise neden ikili yazışmaya giriyorsunuz anlamıyorum. Ateşlendiğim falan yok, ben TFF için bile hukuk kurulunun istifasını bekliyoruz demesinden başka bir şey hatırlamıyorum. Aksine Demirören ile ilgili yav çekip durdu, sonra iki gün sonra sert yapıyor.Ateslenme hemen
Ben TFFye dediklerini kastettim yoksa suyu diger tarafina daha sert konusmaliydi
niye footballleaks ten bahsetmiyorsun demiören den dem vurmuyorsun? boşa konusuyorsun böyle.
Kanit degil ki onlar . O suclamalara karsi hukuken karsi taraf mahkemeye gittiginde elin bombos olacak
Sussa suç, susmasa suç..
Sussa; "sen kulubun baskanısın, neden hak aramıyorsun" dersiniz..
Susmasa; yazdığın gibi, "Bir sus be adam" dersiniz.
Hey Allahım yaa..