Mustafa Cengiz: "Dünyanın tepesine doğru yürüyüşümüz, kahpece tokatlarla engellenemez"

Ha şu da var, oyuncu ve teknik direktörümüze verilen cezalar da bayağı kibar oldu bence. Daha mı ağır girişseler ne yapsalar acaba.

Teknik direktörüne edilen hakarete sessiz kalmak efendilik degildir.
Bunun cevabini vermek icin illaki saldirgan bir dil de sergilemeye gerek yok.
Böylesi makamlarin bir itibari vardir, bu itibari bir iki gün icinde bir birine zit davranislar ile koruyamazsin.
Ayrica, bu ülkede islerin nasil yürüdügünü üc yasinda cocuk bile biliyor.
En yakin örnegi fair play diye oyun cevirenlerin teknik direktörüne hakaret etmesi, üzerine de bugün okudum yöneticisi tarafindan bunun altini cizmesi.
Ateslenme hemen
Ben TFFye dediklerini kastettim yoksa suyu diger tarafina daha sert konusmaliydi

Ateslenme hemen
Ben TFFye dediklerini kastettim yoksa suyu diger tarafina daha sert konusmaliydi
Aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyecek ise neden ikili yazışmaya giriyorsunuz anlamıyorum. Ateşlendiğim falan yok, ben TFF için bile hukuk kurulunun istifasını bekliyoruz demesinden başka bir şey hatırlamıyorum. Aksine Demirören ile ilgili yav çekip durdu, sonra iki gün sonra sert yapıyor.

Kanit degil ki onlar . O suclamalara karsi hukuken karsi taraf mahkemeye gittiginde elin bombos olacak

uefa dava açmadı mı? Uefanın davası var onu hatırlatsın diyorum. Beşiktaşta bile külüpten ihraç etmek istediler. Bu da eklebilirdi yazıya. bu tamamen ağlama yazısı olmuş.

Sussa suç, susmasa suç..
Sussa; "sen kulubun baskanısın, neden hak aramıyorsun" dersiniz..
Susmasa; yazdığın gibi, "Bir sus be adam" dersiniz.
Hey Allahım yaa..

Schalke'ye giderken konustu.TRT Spor'a ozel konustu.Basin toplantisi yapti konustu.Simdi de divanda konustu.Arada resmi siteden aciklamalar da var.Hayir o kadar konusuyor bir etkisi de yok.6-0 psikomuz var falan deyip sonra vazgecip fbde var deyip rezil etti ustune.

böyle aciklamalar yapmak is isden gectik den sonra kime ne faydasi var?

Geri
Üst Alt