Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Mustafa Başkan değilde başka başkan olsa açacağım ağzımı yumacağım gözümüde ne bileyim başkan beni üzüyor bugünkü konuşmasında da ölümün üzerinde falan durmuş tuhaf oldum.

Söyleyecek çok şey varda 2 sene yine şampiyon olduk canın sağolsun başkan ne diyelim. Bir şey yazıp sonra pişman olmak istemiyorum açıkçası, başkanı eleştirmeyi bırakacağım galiba.

Mustafa Cengiz: "Menajerlere %90 verdiniz dediler. Beni ilgilendirmez. Bir futbolcu maliyeti 2. Bu 2'ye ben bakarım, onay veririm en baştan. Bu 2'nin, menajerle futbolcu arasında yüzde 90'ı menajeri alıyormuş beni hiç ilgilendirmez! Ben, benden çıkan paraya bakarım."

Başkan Mustafa Cengiz: "Biz, futbolcularımıza -3 tanesi hariç, 1 tanesi bizde değil, ikisi bizde- Ekim ayına kadar bütün borcunu ödedik. Çıksın başka kulüpler de söylesin. Bizim 550 milyon TL verginin 320 milyon TL'sini ödedik. Diğer kulüpler de söylesin."
tek enayi biziz sanırım

Sen duyum verdikten sonra ara ara baktim ustat biliyorsun vaktim yok pek. Ozan korkutu rtliyor surekli o ilgimi cekti
Evet sen çalış şimdi çalışmayacaksan ne zaman çalışacaksın zaten seçime daha aylar var Duygun Hoca 1 gecede liste kurup seçime girip ertesi gün de seçimi kazandı düşün daha ne sular akar

Baskanim sana inaniyorum.

Ama cok rica ediyorum sagligin iyi ise mayista yeniden aday ol ama o yanindaki Apo ve yusuf gunay gibi isbilmez yoneticileri gönder.

Mayis ta da Fatih hocama jübile yap ve Avrupadan cagdas bir hoca getir.

Başkan sadece konuşuyorsun . İcraat var mı ? Yok. Sadece konuşacaksan radyocu ol orada dinleyelim be seni başkan. Yon ben kulüp yöneteceğim diyorsan da bir icraatını görelim.

Evet bir de stadı yapamamak yoksa 50 trilyon borç vardı bunlar olmadan önce ki gayet normal 2 avrupa kupası alıp dünya 1 numarasına yükseldik fifada

Tebrik ettik zatem de stadium Sitting sene proje asamasinda kqldi. Bir yqbanci sirkete yaptirdilardi galiba bi de ona dunya dolusu para gitti.

Tebrik ettik zatem de stadium Sitting sene proje asamasinda kqldi. Bir yqbanci sirkete yaptirdilardi galiba bi de ona dunya dolusu para gitti.
Evet o sadce makete harcanan 10 milyon dolardı finansman için aig tuzağına düştük zaten libor +1 esprisi de o çok düşük faiz diye kalemleri karşılıklı imza sonrası rahmetli canaydınla takas etmişlerdi alın buyrun der gibi sonra bir daha iflah olmadık.

Geri
Üst Alt