Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Kafası açıkça gidip geliyor açıklamalarından belli. Sanane isteyen istediği kadar transfer yapsın ne gerek var durduk yere laf çakmaya polemik yaratmaya. Aklı sıra beceriksizliklerini hedef çarpıtma ile değiştirmeye çalışıyor ama yemezler cengiz efendi. Bu sene şampiyon olamazsak ya da ligi kötü bir yerde bırakırsak sorumlusu yüzde 90 beceriksiz yönetimdir.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Masal alemi, yemiyor artık taraftar

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

koltuğu bırak ve uza. Hasta diye saygımı koruyorum ama boşuna kaşınma adam.

Valla utanan varsa utanmalı başkana haksız muhalefetten... Çok üzüldüm allha yardımcısı olsun ki ben kendisine gazete ilanıyla bile destek verdim zira GALATASARAY HAKEDENE KİN HAKEDENE VEFADIR!

Har vurup harman savuran Ünal Aysal ki kendisi de iflas etti akmerkez ofisini haczettiler yahut Özhan Canayadın sülalesi battı büyük başkan olacak Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvart gibi borç yapmayan ki Alp Yalman ve Mehmet Cansun'u da hep derim başkan da söyledi mali disiplin sağlayanlar ezik olacak!!! ??? Öyle mi?

Galatasaray tarihinde borç yapan ilk başkan Faruk Süren'dir ki düşük bir borçtur ve Dünya Sıralamasında 1 numara oldu. Ama Özhan Canaydın ve Ünal Aysal iki dönemde kulübü bu duruma düşürdüler :(
Yaw gecen birine bahsediyordum ama tam hatirlayamadim. Faruk Suren Amerikali bir sirkete bayagi bir borc yapmisti. Bir president vardi tam hatirlayamiyorum stadium icjn niydi neydi. AIG idi galiba. Sen hatirliyor musun?

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 5 Yıldır FFPden ceza yemedik ile övünüyor. He kardeşim bi 20 yıl daha övün, 5 yıl az.

Aşırı laubali ve ciddiyetsiz buldum bu açıklamaları. Sene sonunda defolup giderler. Yerine daha mı kötüsü gelir o ayrı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

146 milyon euro borç odemisler lan gecen sene kurduğunu şişmiş boktan kadronun gideri çöpe atılan para 1 senelim maliyet 40 milyon euro.
Bu sene elden çıkaramadığı ve bom bok oynayan
adamların toplam yıllık gideri 18 milyon euro.
Diagneye verdiğin para 10 milyon euro
2 senelik zarar 68 milyon euro. Borç ödemeye gelmişmiş

Yav geçmiş başarılarını anlatıyo tamam o konu da iyi iş çıkardı yönetim ama takım da eksik yerlere transfer yapmamışsınız.Bu neyi değiştirecek..
İyi iş falan çıkarmadı.. şampiyonluk ve CL gelirleri sayesinde kulüp kara geçti.. mali tablonun iyileşmesinde yönetimden ziyade Fatih hocanın payı var

Gene boş konuşmussun baskan. Artik istifani ver, yapamiyorsunuz iste

Seninde foyan cikti ortaya be Cengiz. Sportif basari yoksa mali basari da olmaz. Kuculmekle Galatasaray baskani da olunmaz. Kaldiramayacagin ise talip oldun.

vay be hakemler biçerken ortalıkta yoktular şimdi açık açık gitmeyeceğiz diyor. siz değil misiniz bu federasyonu ibra eden. önceki dönemde acayip borç varmışta temizlemişler güya, yapın kongre görelim ne kadar borç ödediğinizi ne kadar arttığını. dursun belasının ekmeğini yiyorlar hala. ulan o dönemde alınan oyunculardan feghouli, belhanda dışında adam kalmadı siz babel, falcao, diagne kazığını çaktınız böyle mi düzelteceksiniz mali durumu.

bunlar harbi yüzsüz ha transfer dönemi biter bitmez konuşmaya başladılar

Hasta olmana rağmen, bu durumdayken kulübe faydalı olamayacağını bilmene rağmen koltuğu bırakmıyorsan iyi niyetli değilsin. Derdin ne? Hala İhale kapmak mı?

Şu açıklama falcao yu yönetimin getirmediği açıklamasıdir. Listede kimler vardı ki beceremeyip vari yogu falcaoya gomcurduler acaba? Taraftarın bu transferde payı ne?

Marcao Luyindama gibi transferler yapıldı da biz mi karşı çıktık. Çok mu zor bilinmeyen ucuz maliyetli ama KALITELI oyuncu bulmak?

Ozornwafor sekidika gibi 1 maç bile oynamayan oyuncuları kim ve neden aldı? Amacınız ne? Biri çıkıp açıklasın şu işleri artık. Boş boş muhabbetler hep.

GSCimbom Mobile App

Simdi parayi bastiramiyorlarsa, avrupa ve seyirci geliri olmadan, bir de daha düsük yayin geliri alirken Ocak ayinda nasil transfer yapacaklar?

bunu başından söyleseydiniz ya .
maaşlar yüksek, kimse gitmeden transfer yapamayacağız, bbütçemiz yok transferi bitirdik.
Bu sene idare edeceğiz deseniz TARAFTAR BOŞUNA ÜMÜTLENMEZDİ...

Geri
Üst Alt