Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

her eleştiriyi almış yannız. rokunkini bile

Transferin neden istendiğini bile idrak edememiş boş bi adam. Hoca herkesten çok istedi transfer git ona söyle madem.

Tasak geçiyor aleni şekilde ama bunda en en büyük pay hocanın bu yönetimi bu hale hoca getirdi ve utanmadan hala.konusuyorlar.

Mustafa Cengiz: "Bu transfer döneminde bonservise sadece 680 bin Euro ödedik."

Başkan tüyü falan unutup direkt sıvamaya geçmiş.

Mustafa Cengiz: "Bu transfer döneminde bonservise sadece 680 bin Euro ödedik. Laf olsun diye transfer yapamayız."

diagne'yi babam aldı

2-3 oyuncu alsanız Avrupa'da yolumuza devam etsek hem prestij hem de en az 10 m eu kazanırdık

Oldu mu bu şimdi,GİDİNNNNNNNNNNNNN

transfer'de basarisiz oldugumuzu düsünmüyorum

Galatasaray büyük marka

ben yapilan toplantilarda terimin ne dedigini merak ediyorum
terim de bi konussun konuscam diyodu

Bu insanlara iyi olmakla dürüst olmakla yaranılmaz başkan bunu öğrenemedin gitti alacaktın orta sahaya iki dünya yıldızı parayı saçacaktın bak şimdi kraldın elini eteğini öper efsane ederlerdi seni.

Valla başkanım seni düzgün bir insan olarak severiz sayarız ancak yanlış yoldasın en iyisi dinlenmeye çekilmen inşallah iyileşir sağlığına kavusursun

Oyuncu satarken işi kitabına uydurmak yanlış bir şey değil. Yapamazsanız işte böyle mal gibi takım kurarsınız. Dürüstmüş, bize dürüst değil, iş bilen adam lazım.

Topu topu satacagin uc topcuydu alacagin da dordu gecmezdi. Satamadigin icin alamadin. Ne bicim is adamisiniz kardesim. Allah razi olsun borcu dusurdun de maas yukunden kurtaramadin. Gerci hocanin da garip tutkulari yuzunden satamadin biraz da ama illa satacak birini bulurdun. Kış icin simdiden baslayin bence.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt