Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

mustafa cengiz: ben turp gibiyim

Cengiz: "Bence Türkiye Ligi'nin en kaliteli kadrosu Galatasaray'da. Gelecek yönetimlere en kaliteli kadroyu bırakacağız. Galatasaraylı alnı açık gezmeli. Ben bilmiyor muyum 15-20-100 Milyon € harcamayı? Bizim de yaptığımız hatalar var. Altından kalkılamayacak hatalar değil."
Net bunama başlamış ama çok net.

Cengiz: "Olağanüstü Mali Genel Kurullarda hep ek bütçe istenirdi. Biz yapmadık. Faaliyet karlarında artıdayız. Geçmiş 200 Milyon $'ı da ömrümüz yeterse temizleyeceğiz. Sevgili taraftara diyorum, moralinizi bozmayın. İnsanlarımızın aileleri var. Küfür etmeyin, bunu yapmayın."

Gelecek seçimde de adayız demek istiyor anlaşılan. Onun ömrü yetebilir ama bu kanserle taraftarın yetmez.

Falcao'ya maaş verdiğini unuttu ağır rezil ediyo bizi şu an

Mustafa Cengiz: "Mesleğim pompacılık değil. Benim mesleğim idarecilik, yöneticilik."

Dursun Özbek’e yapılanlara gelince “Taraftar haklı, ben olsam istenmediğim yerde durmam, istifa ederim.” Kendisine gelince “Taraftar anlamaz, biz şöyle yapacağız böyle yapacağız ...” Sözünün arkasında dur. İstenmiyorsunuz, istifa edin.

Mustafa Cengiz: "Galatasaray için ölürüm!"

6 Ekim - 14.30 | Yusuf Günay: Oyuncu satamadık çünkü oyuncularımıza hicbir talep gelmedi.

6 Ekim - 18.10 | Mustafa Cengiz: Belli oyuncularımıza belli teklifler geldi ama bize uymadı.

bu kadar boş açıklamalar görmedim uzun zamandır
dolmuşçu bile bu seviyeye düşemezdi

Başkan Mustafa Cengiz: Yönetim kurulundaki arkadaşlarımın moralini bozmayın. Taraftarlarımıza demiyorum. Karpuz kesmekle yürek soğumaz. Bunu yapmayın. Yöneticilerimizin aileleri var, bunu yapmayın değerli arkadaşlar.

Yav kimse kimseye demiyor ki gel Galatasaray için öl. Herkes niye sevdiğinde ölme peşine düşüyor anlamıyorum. Biri de desin Galatasaray için yaşarım. Belki bir işe yarar.

Devre arasında 11 transfer yapan başkan lazım bize kardeşim saçmalama yav mustafa cengiz ffp den ceza aldık yine alırız yedemediğimiz halt değil

Hasta adama ben laf edemem.cok dolmus,sikecilerle ilgili olarak söylemleri doğru ama yetersiz aciklamalar.yonetimini değiştir ya da secime katilma bi daha.sagligiina bak

Geri
Üst Alt