Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Bugün daha büyük sesle yönetim istifa çalışması yapmalıyız

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan Mustafa Cengiz: Yönetim kurulundaki arkadaşlarımın moralini bozmayın. Taraftarlarımıza demiyorum. Karpuz kesmekle yürek soğumaz. Bunu yapmayın. Yöneticilerimizin aileleri var, bunu yapmayın değerli arkadaşlar.

Açık şekilde taraftara diyorsun birde bunlarda yalancılık başlamış. Kardeşim başarızız oldunuz ve yalancı insanlarsınız, istenmiyorsunuz artık o koltuğu boşa meşgul etmeyin. İstenmediğim yerde durmam demiştin, gideceksiniz. Burası azizin çiftliği değil.

Çok ayıp ediyor başkan , taraftarı sürekli transfer isteyen şımarık tipler olarak görüyor içinde öyle olanlar muhakkak vardır ama Galatasaray taraftarı genel olarak futbolu bilen akıllı adamlarıdır bu dönem transfer isterken kadro derinliği olması açısından istiyorduk ayrıca orta saha rotasyonumuz sayısal olarak da yetersiz kısacası başkan atar gider yapacağına çıkıp delikanlı gibi istifa edecektin bitecekti

Aziz transfer yaparak kekliyordu, bu çapsız yapmadan keklemeye çalışıyor, ama bilmiyor galiba biz kuş beyinli değiliz, çapsız geldiniz, çapsız gidiyorsunuz.

Transferde başarısız olduğuma inanmıyorum.

Daha fazla neyi konuşuyoruz ki

Artık fenere felan saldırarak bu taraftarı susturamazsın evet adamlar hile hurda ile olsada eksiksiz alternatifli kadro kurdumu kurdu siz naptınız peki ancak bizi üzmeyin bizi eleştirmeyin siz bizi üzerken iyi umut pompalarken iyi biz yapınca kötü yok öyle birşey defolup gideceksiniz bu kulüpten #SÜRENİZDOLDUİSTİFA

Mustafa Cengiz: "Şimdi bu ironiyi bıraktıktan sonra şunu net olarak söyleyebilirim: Bizim bu göreve gelmemizin bir tek nedeni var. Mali anlamda 157 milyon euro 11 futbolcuya harcanmıştı, vergiler hariç. Biz bunu düzeltmeye geldik."

bu açıklamaların cogu,suclu olduklarini bildiginden,gaza gelinerek düşünmeden yapilmis aciklamalar

Taraftara oynama, rakipler üzerinden iki üç süslü cümle, kendi övme vs. klasik boş açıklamalar yiyende var nasılsa.

kaymağı hangi liseli yiyecek bakalım

Ya şu işi gücü bıraktım her şey Galatasaray için diyen adamlardan bıktık ya. Kimse menfaatini bırakıp klübe başkan olmuyor. Kimi kandırıyorsunuz?
Hayır hisse satanı da gördük, yediği çöpün faturasını klübe atanı da gördük, kuruşu kuruşuna borcunu tahsil edeni de.

Yemeyin artık bizi, yok şunu düzeltmeye geldik yok bunu düzeltmeye geldik. Çocuklar güler buna

Kendinizden daha fazla nefret ettirmeden çekin, gidin. Sizden başka bir beklentimiz yok. 50 gün var diyip yaşattığınız güven bunalımı, sezonu peşkeş çekip hocaya ve taraftara yaptığınız ihanet unutulmayacak.

Baskan bizim forumu cok takip ediyor.anlasilan. burdada fmci tipler.sabah aksam.muhasebecilik yapıyor. Kripto kuşlarla berabere terime saldırıyor.
Batik fener 3 tane takim.kurdu
elektr parasi odeyemeyen 8jk iyi kotu transferler yapti
Ffp var eyvallahta oyuncudami kiralıyamiyosun

hedef23

Geri
Üst Alt