Mustafa Cengiz: "Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, derhal hakemliği bırakmalıdır"

Oncelikle Bein aboneliği iptalini baskan isteyemez,taraftar grubu istedi zaten sadece Lig degil CL ligi icinde Bein den para aliyoruz kaldi ki Beinin burdaki hatasi nedir ben anlamadim varsa bilmediğim birsey ogrenmek isterim

komedi gercekten, iyiki kurtulus savasina felan katilmamissiniz bu ezik durusla. Galatasaray baskani tabiki aboneligin iptalini isteye bilir ve istemelide. Unutmayin ki Türkiyenin en cok taraftari, en büyük camiasi Galatasaray dir. Demirören de babadan zengin bir o***c***.
Bein e gelince tff üzerinde baski kurmak icin. Siz saniyor musunuz ki yarim milyon iptal olursa bein den kimse demiröreni arayip istifa et demicek? Is paraya gelince hersey cok degisiyor.

Asıl vurucu hamleyi biz taraftarlar yapmalıyız.. hashtagler başlatılıp açık açık digitürk iptal ve özellikle demirörenin grubunun tüm şirketleri protesto edilmelidir.. Benzinliğine gidilmeyecek yayın organı okunmayacak.. Bence en önemlisi azizden sonra futbolumuzun kanseri olan bu adamın da gitmesi lazım

Şimdi tff bu hatayı düzeltmek adına bjk başakşehir maçlarında kıyıma gidebilir.

komedi gercekten, iyiki kurtulus savasina felan katilmamissiniz bu ezik durusla. Galatasaray baskani tabiki aboneligin iptalini isteye bilir ve istemelide. Unutmayin ki Türkiyenin en cok taraftari, en büyük camiasi Galatasaray dir. Demirören de babadan zengin bir o***c***.
Bein e gelince tff üzerinde baski kurmak icin. Siz saniyor musunuz ki yarim milyon iptal olursa bein den kimse demiröreni arayip istifa et demicek? Is paraya gelince hersey cok degisiyor.
Tamam

Güzel konusmus. Nihayet birisi Football Leaks olaylarini dile getirdi.

beinsports tweetlerinde football leaksden hiç bahsetmemiş.

tff ve bütün kurularrıyla istifa etmeden isterse bütün hakemleri acıga alsa düzelecekmi sanıyorsunuz yapmayın allah askına

Açıklamalar daha sert olmalı hakaret içermeli asagilanmali

bom boş açıklamalar.

taraftarın gazını almak için halis özkahya nın düdüğünü asarlar ama devran dönmeye devam eder ampülspor şampiyon yapılır.

hükümet korkusu yüzünden yönetim bir bok yapamaz görev taraftara düşüyor tüpçünün yayın organlarına ambargo lig tv abonelikleri iptal uefa ve fifaya şikayet yağmuru vb. şeyler olanca güçle yapılmalı.başka türlü bu düzen değişmez.

Geri
Üst Alt