Mustafa Cengiz: "Göğüs sponsorluğu için teklif var"

Rodop geçen günlerde açıkladı işte.Nef olacak yeni sponsor

Koskoca Galatasaray sponsor bulamıyor. Yönetimin çapsızlığı başka bir şey değil..

Stadın çatısında düşünsenize nef of ne yılan olur. Hemide yıllık 10 milyon tlden. Mensah transferinde 2 milyon tl atarlar teşekkür ederiz.
Hayali bile efsane

Sponsorlar nerede yönetim! Koskoca Galatasaray Markasının sponsoru yok, yazıklar olsun.

Gecen sene 11 milyon lira veriyorlardi. Bu sefer 20 verirler(Bjk dan az olur) ve Cengiz+Albayrak duosu cikar ve süper anlasma yaptik diye birsey anlatirlar.

Göğüs reklamını en iyi şekilde pazarlayacaklar, kendimi böyle ikna ederek mutlu oluyorum.

Gecen sene 11 milyon lira veriyorlardi. Bu sefer 20 verirler(Bjk dan az olur) ve Cengiz+Albayrak duosu cikar ve süper anlasma yaptik diye birsey anlatirlar.

Onuda vereceklerini sanmam muhtemelen avrupa için turkish airlines sponsorumuz olur 15 milyon gibide ancak neften para alırız türkiye ve kupa maçları için

Barca'nın yaptığını yapın, marka değerimize yakışmayacak teklifler vardı bizde buna karar verdik deyin:
s-l300.jpg

Hadi baskan simdi patlat suradan bir coca-cola, pepsi, amazon, microsoft, xiaomi sponsorlugu da yakalimmmmm bu gezegeni

Bizi yalandan bekletiyorlar. Sonra SL baslamadan 1-2 hafta önce NEF le dandik anlasma aciklanir ve sebep olarak, Galatasaray gibi bir büyük marka SL'de sponsorsuz oynayamazdi diye birsey anlatir.

Umarim böyle olmaz ve bana iyi bir anlasmayla kapak verir.

Mustafa Cengiz Benzin İstasyonu ile 10 bin lira karşılığında anlaşılmalı bir an önce.

Geri
Üst Alt