Mustafa Cengiz GSTV'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Sinan Bilgin

Cezalı
1537987459571.webp

Mustafa Cengiz: “Basketbolda transfer yasağı vardı. Voleybol şubemiz borç batağındaydı. 330 tane davamız vardı. Taraftarımızın bize sahip çıkmasıyla 4 ayda bu kaos ortamından çıkmasını bildik.”

Mustafa Cengiz: “3 yıllık dönemimde Galatasaray Adası'nı hukuken yeniden alacağız inşallah. Devlet bize destek verdi. Çünkü Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kitlesi ve taraftar topluluğu. Devlet de bizim yanımızda.”

Mustafa Cengiz: "Belli bir kesim tabii ki bizden çok rahatsız. Göz ne görmek isterse onu görür, kulak ne duymak isterse onu duyar, ağız bölümüne geçmiyorum.”

Mustafa Cengiz: “Denk bütçe değil gerçekçi bütçe yapmak istiyoruz. Arkadaşlarım, Galatasaray için 10 günden beri uykusuz çalışıyorlar. 2 yıl içinde artı bütçeye geçmek istiyoruz.”

Mustafa Cengiz: “Kesin gözüyle bakılan UEFA cezasını engelledik. İnişten çıkışa geçtik. Tek bir hata yapmadık.”

Mustafa Cengiz: "Genel Kurul'da aklı selim, Galatasaray menfaatlerini düşünen kitleye sesleniyorum, lütfen 29 Eylül Cumartesi günü orada olun."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray Adası'ndaki 2500 mt karelik alan bize ait. 2 tane kız mahkemeye vermiş, mahkeme de 'Hadi işinize!' dedi. Medya mensupları ne yazıp çiziyor anlamış değiliz."

Mustafa Cengiz: "Metro taşıma kapasitesi arttırıldı, merdivenler genişletildi, Vadi İstanbul geçişleri ayarlandı. İBB'ye bunlar için çok teşekkür ediyorum. Bunlar bizden önce yoktu."

Mustafa Cengiz: "Biz er ya da geç, Galatasaray Adası davasını kazanacağız. Galatasaray Adası bizim. Bunun peşini bırakmayacağız. Asla ve asla satmayacağız, kiralamayacağız!"

Mustafa Cengiz: "Lokomotiv Moskova maçında hakem düdüğü çalana kadar rahat değildik. UEFA'nın bize karşı verecek olduğu cezadan dolayı..."

Mustafa Cengiz: "2 yıl sonra öyle bir proje yapacağız ki Galatasaray büyük sıçrama yapacak. Hiç kimse Galatasaray'ın yanından bile geçemeyecek, kimseye muhtaç olmayacağız."

Mustafa Cengiz: "Eğer biz, bu UEFA'dan tekrar ceza alırsak Allah yardımcımız olsun. Çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor."

Mustafa Cengiz: "2015 yılında Dursun Özbek'in 'Ada Sosyal Tesis Olsun' projesini hep beraber destekledik."

Mustafa Cengiz: "Sevgili Fatih Terim dedi ki 'Benim bir hayalim var.'. Benim bütün hayalim Galatasaray'ı görev aldığım 3 süre boyunca borçsuz yere getirmek. Avrupa'nın en üstüne çıkartmak... Benim hayalim bu. Fatih Hoca'nın hayaliyle örtüşüyor."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın dünya çapında bilinirliği ve kabul edilişi çok yüksek. Ben yurt dışında bunu çok görüyorum. İnşallah Galatasaray dünyanın en üst tepesine oturur."

Mustafa Cengiz: "Yönetim kurulu olarak koridoru değiştirdik. Benim 24 saat kulüpte geçiyor. Oğlum kendi şirketimden evrak getiriyor imzalamam için utanıyorum. İnsanlar da anlam veremiyor. Vallaha gece gündüz çalışıyoruz."

Mustafa Cengiz: "Ozan Kabak, sanırım yıllık 200 bin TL'ye oynuyor. İleride tabi daha fazla alacaktır. Ama bazı şeyler varken paranın bir anlamı kalmıyor. Bu GS TV'de çalışanlar için geçerli, 3 sene asgari ücretini alamadan çalışan kameraman vardı, hatırlıyorum."

Mustafa Cengiz: "Bizim çok değerli teknik ekibimiz ve scout ekibimiz var. Taraftarların beklentileri karşılanmadığı zamanda 'Vaay' diyor. Taraftar ne derse desin ben ve teknik ekip neyin ne olduğunu biliyor. UEFA'dan gelecek olan bir ceza var."

Mustafa Cengiz: "Gomis'in menejerleriyle birbirimize girdik. Kavga etmedik de... Aşırı istekleri oldu. Biz de gereğini yaptık."

Mustafa Cengiz: "Bizim önümüze imza için gelip, kaçtığımız olmadı. Florya ekibi de gerçekten düzgün çalıştı. Durumlar gerçekten çok karışık arkadaşlar. Modeste de olmaz, durumunu ayarlayamadı. Kiralayacak oyuncu bulduk, sorunlar çıktı vs."

Mustafa Cengiz: "Taraftar istediği kadar kızsın. TFF'ye gittiğimizde 'Kesin UEFA'dan ceza yiceksiniz." dediler. Biz ne yaptık? Bu cezayı aştık... Hiçbir avukata da para ödemedik."

Mustafa Cengiz: "Allah Gomis'in yolunu ve bahtını açık etsin. Kesinlikle gitmek istedi. 3 yıl içinde alacağı para 150 milyon TL'ydi. 150 milyon TL'ye stad yaparsınız. İnşallah da penaltıları kaçırmaz (!)"

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim'in önüne sözleşme diye bir şey koymak gerçekten utanç. Boş kağıt koysan imza atar, öyle bir insan. Akhisar maçından sonra hocamı gördüm çok üzgündü, sosyal medyadan yapılan saldırıları gördüm. Arkadaşlar yapmayın biz bir yenilgiyle düşmeyiz."

Mustafa Cengiz: "3 binden fazla kupamızı müzeye koyamadık, yer yok. Müze ziyaretinde de Juventus'u yakaladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Mustafa Cengiz: "Ben ultrAslan liderlerini bir kere gördüm. Hem ultrAslan, hem ultrA UNI sayesinde cezayı aştık. Tribünleri gördüler. Ve helal olsun hepsi tek tek para verip bilet alıyorlar. Diğer kulüplere göz atın bu böyle değil."

Mustafa Cengiz: "Taraftarın görevi takımını desteklemektir. Ben de kale arkası tribününden geldim. Ben bu anlamda ultrAslan'a ve taraftarlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu taraftar kitlesi dünyanın hiçbir yerinde yok."

Mustafa Cengiz: "Türkiye futbola yatıp futbolla kalkan bir spor ülkesi. EURO 2024 kesinlikle burada olmalı. Yüzlerce harika statlar var. Geçici sıkıntılar oluyor elbet, hepsi geçecektir. EURO 2024'ün Türkiye'nin hak ettiğine inanıyorum."

Mustafa Cengiz: "TT arena 8 yıldır bakıma muhtaç, koridorlar dahil. Kur yükselmeden önce 10 milyon TL masrafı vardı. Işıklandırma çalışmaları var, bunun denemeleri Moskova maçında yapıldı. Stadın inşaat görüntüsünden aşırı rahatsız oluyorum."

Mustafa Cengiz: "Önümüzdeki dönem TT Arena'yı kesinlikle ve kesinlike boyatacağız. Böyle bir proje var."

Mustafa Cengiz: "Biz basketbolda transfer yasağını kaldırdık. Çok güzel bir hoca getirdik, voleybolda da öyle. 1,8 milyon €'ya şuanki basketbol takımını kurduk. Yaklaşık geçmiş dönemlere ait 58 milyon TL ödedik. Kadınlarda 500 bin €'ya takım kurduk."

Mustafa Cengiz: "Nagatomo çok önemli bir futbolcu. Japonya'nın dışarıda çok önemli futbolcusu var ama Nagatomo onlar için çok farklı. Çok seviyorlar onu. Her maç sonu Japonya'da canlı yayınlar oluyor Galatasaray stadından."

Mustafa Cengiz: "Bizim yönetimsel olarak bunları nakite çevirmeliyiz. Biz 7 milyon TL zarar eden mağazacılığı, 8 milyon TL kâra geçirdik. Japonya'da bir şeyler yapmayı düşünüyoruz."

Mustafa Cengiz: "Yasaya uymama gibi bir lüksümüz yok. Yerli futbolculara TL üzerinden ödeme noktasında orta yolda buluşmaya gidiyoruz. Yabancılar futbolcularla aradaki fark açılmaması adına görüşmeler halindeyiz."

Mustafa Cengiz: "Dün, vergiler dahil 75-80 milyon € para ödedik. 8 ayda 1 milyar 305 milyon TL hasılat yaratmışız. Borçlarımızı yavaş yavaş azaltmamız gerekiyor. Kredilerimiz var kredilerimizi halletmemiz lazım."

@gsstatistictr

inan edin şampiyon olacağız

inan edin forvet alacaz
inan edin stoper de alacaz
inan edin hocamıza güveniyoruz
inan edin elimizdeki kadro ligin en kalitelisi
vs. vs. vs

Gecen de izlememistim bu sefer de izlemem.

Belki buradan takip ederim yine ama sanmiyorum.

Melisa Hanım'ı izleyeceğim umarım Cengiz'i gösterip durmazlar da izleriz.

transfer mevzunda niziplendik ama baskan kendini dinletiyor dogruya dogru

melisa hanım piremsesler gibi yine

AMK diye gazete mi olur hiyarlarla dolu memlekette yasiyoruz

Kanal da FULL HQ 1080P 4K cam gibi serbay beyin dedigi kadar var nazar degmesin

Mustafa Cengiz: 3 yıllık dönemimde Galatasaray Adası'nı hukuken yeniden alacağız inşallah. Hem açık konuşalım. Devlet bize destek verdi. Çünkü Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kitlesi ve taraftar topluluğu. Devlet de bunu biliyor. Benim kara kaşıma, kara gözüme destek vermiyor.

Mustafa Cengiz: "Medya benim her gördüğüm güvenlik kamerasına demeç verdiğimi söylüyor. Ben de güvenlik kamerası görünce bakıyorum demeç veriyorum mu diye, vermiyorum."

Mustafa Cengiz: "Biz yıkılmış olan Galatasaray Adasını kucağımızda bulduk. Bize şimdi kızıyorlar ada için. Çünkü siz adayı yıktırmışsınız ve acı olan kiracı hala orada işletmeci konumunda. Biz ne devletle ne de müstecirle anlaşmadık."

Mustafa Cengiz: "Belli bir kesim var, bizden çok rahatsız, belki rövanşist duygularla hareket ediyorlar. İnsanın gözü görmek istediğini görür, kulağı duymak istediğiniz duyar, ağız bölümüne geçmiyorum..."

Geri
Üst Alt