Mustafa Cengiz GSTV'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Mustafa Cengiz: "Gomis'in 3 yılda alacağı para 150 milyon TL. 21 milyon euro. O paraya stadyum yaparsınız."

Fb de ali koç u istifaya davet eden taraftar grubu var onlara ne batmışsa bizim taraftarada aynısı batmış rahatım abi çalan çırpan hile yapan olmadığına varsada en aza indiğine eminim.

başkanım stüdyo sözelci sürekli dolar/euro kuru soruyor studyo ter atıyor

Mustafa Cengiz: "Ben bir taraftar olarak gri görüntüden çok rahatsızım. Bu, bu dönem değil ama gelecek dönem programımızda."

IMG_3194.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baskan güzel konusuyor hos konusuyor da belirgin bir projelerini duyamadik daha, borc azaltacagiz diyor ama sadece sportif basari ile olmuyor. Baska faaliyetlerden baska projelerden elde edilecek ek gelirler de lazim.

Forvet hakkinda yaptigi aciklama ise fiyasko.

adam acik acik soyluyor , kontratlari devam eden adamlar varken ,zorla gonderilemeyecegine gore uefa ile sepetimizde ne kadar aciklik varsa ona gore kiralik ariyoruz diyor

modeste nin de ceza durumunu ustlenemeyiz diyor , hakli .. bonservisini eline alirsa alirdik ama kulubunden bile uyari yazilari geldi diyor

resmi ihtarlar gelmis

Tamam da arkadas illa Modeste de Modeste diye mi tutturdu taraftar. Son günkü beklentiler yeter ki forvet olsun isterse tastan olsun gibi birseydi.

Emre yi alma forvet al. O zaman kimse sesini cikarmazdi. Emre nin alinmasindaki basrolü zaten ua denen o ultramallar üstlendi, yok sen bizim evladimizsin yok seni yedirmeyecegiz bilmem ne.

baskanın yapacagı iş aslında cok basit cidden cok basit araya hatırlı kisileri koyacak halduna gidecek haldun terimde var bu iş seni bekliyor

biz apoyla beceremiyoruz diyecek

biz oyuncu alın demiyoruz sayın baskan satmayı becerin bari elin elde cuvalla çöp var bunları anca haldun gibi insanlar satar

uefa satmadan alamazsın diyor ama sen satacak iyi birini bulamazsan malın elde kalacak baskan

Oyunculari alan , bu kontratlari veren , bu paralari taahhut eden , bu surede anlasmalar yapan , asiri bonservisler odeyen bu yonetim mi ki elestiriliyor anlamiyorum

emre konusuna ise katiliyorum , birinci ihtiyac degildi ve o 4 milyon euro az buz para degil , gerekirse dalga gectigimiz fb gibi esasli bir forvete kiralama bedeli olarak dahi odenebilirdi

modeste ile ilgili sorunlar bu kadar netken asiri mesai harcanmasi ise bence A.A veya baskanin sucu degil . oradaki profesyoneller ve hukukcular dogru bilgilendiremediler bir turlu demek ki .. cunku asiri sekilde tek adama odaklanildi

yalniz 2 saatlik programin 15 dakikasi bu konulardi ... bir cok mali kredi yapilanmasi , arazi tahsisleri , magazacilik konulari , uyelik ve tuzuk , tesisler konusuldu

surekli donup dolasip neden forvet alinmadi basitliginde konusmaktan vazgecsek iyi olur

Mustafa Cengiz: "Belli bir kesim tabii ki bizden çok rahatsız. Göz ne görmek isterse onu görür, kulak ne duymak isterse onu duyar, ağız bölümüne geçmiyorum.”

Liseliler

Geri
Üst Alt