Mustafa Cengiz GSTV'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

transfer yapmaktan aciz adam ne konuşsan boş artık
Sunu anlamamayi niye hedef olarak almissiniz? Cengiz hic bir zaman ben Transferler icin ugrasiyorum demedi ki. Bu Görevi Terim+ Albayraka verdi. Hani Baskan Transferlere karisiyor (Sükse Transfer olursa eyvallah Aysal <-> Sneijder gibi)

adam acik acik soyluyor , kontratlari devam eden adamlar varken ,zorla gonderilemeyecegine gore uefa ile sepetimizde ne kadar aciklik varsa ona gore kiralik ariyoruz diyor

modeste nin de ceza durumunu ustlenemeyiz diyor , hakli .. bonservisini eline alirsa alirdik ama kulubunden bile uyari yazilari geldi diyor

resmi ihtarlar gelmis
Modeste halen ortalikta dolasiyor kendine antrenman yapiyor. Herhalde O Aslan coming soon resiminden sonra Kisin bizde . Bizimkiler de bakiyorlar, Onlar da bakiyor.

Sorunu cozerse neden almasinlar , teklifi sunarlar adam da istiyorsa gelir ... ama kalkip da alin getirin edin gibi beylik laflarla satir doldurmanin alemi yok , dedigim o ... belli ki ciddi bir mali risk var

ama onunla cok vakit kaybettiler, ya da alternatifsiz giristiler , o yondeki elestirilere zaten denecek bir soz yok , hakli elestiriler

ama kulup yonetimini futbol takiminin skorlarindan ve yapilan/yapilamayan transferlerden ibaret gormek de meselenin kucuk bir bolumuyle ilgilenmek oluyor

Tamam da arkadas illa Modeste de Modeste diye mi tutturdu taraftar. Son günkü beklentiler yeter ki forvet olsun isterse tastan olsun gibi birseydi.

Emre yi alma forvet al. O zaman kimse sesini cikarmazdi. Emre nin alinmasindaki basrolü zaten ua denen o ultramallar üstlendi, yok sen bizim evladimizsin yok seni yedirmeyecegiz bilmem ne.
Transfer döneminin son günü Rennes'e kiralanan M'Baye Niang: "Son güne kadar Galatasaray'ın da beni transfer etmek için ısrarı devam ediyordu. Kendimi geliştirmek istiyordum. Fransa'ya dönerek mantıklı bir seçim yaptığımı düşünüyorum."
1f534.png
26ab.png

Zor durumda oldugumuzu bilen oyuncu ve menejerlerin hangi oyunlara ,hangi dalavere islerine girdigini de hesaba katin .. gecen sene tum dayatmalari yiyip tonla adam alan dursun un transferleri 1 senede patladi

gomis cekti gitti
fernando sakatliktan hala donmus degil
mariano kesik yiyip linnes oynuyor
fegouli meydanda yok zaten
maicon yerine 18 yasinda genc oynuyor
belhanda kirmizi yedikce seviniyoruz

1 sene idare eden adamlarin daha 3 er sene sozlesmeleri var ... o yuzden de dikkatli davraniyorlar artik .. limitimiz dolu

Tamam Mustafa Başkan 'ı seviyoruz destekçisiyiz de artık kendisini tekrara düştü sürekli "Ceza alacaktık almadı bizim sayemizde" sürekli "UEFA ile görüştük ceza almadık" tüm konuşmalarında hep aynısı gözünü seveyim artık tadı kaçtı be Başkan böyle yaptım böyle çalıştım demekten ziyade bize projelerinden bahset Galatasaray nereye gidiyor ondan bahset

Şimdi daha 1 ay önce forvet almamız lazımken elimizdeki forveti de sattık bugün çıkıp
"2 yıl sonra öyle bir proje yapacağız ki Galatasaray büyük sıçrama yapacak. Hiç kimse Galatasaray'ın yanından bile geçemeyecek, kimseye muhtaç olmayacağız."
Diyorsun başkan masal gibi geliyor bana madem böyle bir proje var neden şimdi uygulamaya geçilmiyor ? veya neden şimdi böyle bir planımız var bunları uyguluyoruz anca 2 sene sonra mümkün bu projeyi uygulamamız demiyorsun ?

Tutup "2 sene sonda bir projemiz ile Galatasaray büyük sıçrama yapacak kimse yanından bile geçemeyecek" deyince artık inanasımız da gelmiyor be Başkan ...

enes haklisin burada ama etki tepki meselesi ... surekli aysala HALA neden selcukla 5 sene sozlesme yapildi , dursuna nasil araziler satildi , hatta cengize forvet de forvet deniyorsa

yani eksikler nasil kapatilmayi bilmeyip surekli gundeme getiriliyorsa , onlar da basari olarak gorulebilecek seyleri isitip isitip anlatiyorlar

ikisi de yanlis .. forvet alinmadiysa alinmadi , konu sonlandirilip devam etmeyi bilmek lazim , ayni sekilde , tamam uefa ile anlasmayi yaptiysan yaptin artik yeter yani

kisaca katiliyorum ama herkes icin gecerli bu

Transfer döneminin son günü Rennes'e kiralanan M'Baye Niang: "Son güne kadar Galatasaray'ın da beni transfer etmek için ısrarı devam ediyordu. Kendimi geliştirmek istiyordum. Fransa'ya dönerek mantıklı bir seçim yaptığımı düşünüyorum."
1f534.png
26ab.png

Kara listeye yazalım bu kuşu

Ne oldu bu Eylul ayinda Riva veya Floryadan para gelmeyecek miydi?

Iyi niyetle calisan bir baskanimiz var

Gereksiz harcamalar yaparak kulubu zor duruma sokmadigi sürece desteklemeye devam edecegim

Geri
Üst Alt