Mustafa Cengiz: "Her an herkes gelebilir, her an herkes gidebilir"

Gecme namert köprüsünden ko apar sel seni deseymiş daha anlamli olurmuş sanki

Hiç bir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu.
1564077450781.webp

Çok Avrupai, profesyonel bir açıklama olmuş, başkanın daha halkın ağzından konuşması lazım. Neyse, yangıncı tayfa olmayalım yine.

Ben gidiyorum yapacağınız işi...

sonuçta herkes gidebilir..

Şimdi onlar süreci biliyorlar biz bilmiyoruz sinir oluyoruz..

Mesela haftaya perşembe günü Digane nin X paraya satışına onay verelim..

Falcao nun işini bitirelim x günde..

Ortasahaya diagne den gelen parayı ayıralım şu gün alalım..

Doğru heran herşey olabilir ama biz o anı beklemekten sinir oluyoruz biran önce kampa yetiştirin

Bana becereksiz birini hatirlatti 2010’da Galatasaray’da baskanlik yapmis birini:

Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, “Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz” dedi.

Bana becereksiz birini hatirlatti 2010’da Galatasaray’da baskanlik yapmis birini:

Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, “Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz” dedi.
Aziz Yıldırım buna size 10 numara lazım başka ihtiyacınız yok demişti. Dostluk maçından sonra
bunu bile dillendirmişti.

Gscimbom mobil

Ege bir Türk gölü değildir, Ege bir Yunan gölü de değildir, binanaleyh Ege bir göl değildir.

Geri
Üst Alt