Mustafa Cengiz: "Keşke Kerem, Oğulcan, Ali Yavuz gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik"

Maşallah başkanda hocada Facebook da orda burda akrabalarına laf sokan ev hanımları gibi ikinizde bırakın gidin olan galatasaraya oluyo burası sizin egonuzu tatmin ediceginiz yer degil

fenerliler bir yıldız oyuncu geldiğinde gözü kapalı 100bin forma satıyor. bizde başarı gelmeden form satılmaz.

yalanlamış ama tam yalanlamamış ve resmi siteden de açıklama gelmedi demek ki doğru

Ek8HfvYUYAorln8

Ortamı germeye çalışıyorlar.

Şimdi bize kaos ortamı yarıyor diyenler olacaktır. Haklıdırlar.

Ama bir eksik var bu işte , bize kaos ortamından sonra terim gelince bu durum avantaja dönmüştür hep bakınız.( 2011 , 2018 )

Kaos ortamı sonucu terim bırakıp gidince hep sıkıntı yaşadık. ( 2001 , 2003 , 2014 , 202....)

Hadi hayırlısı.

2001 ve 2003de ne sıkıntısı yaşadık

2001 ve 2002de harika cl sezonları ve 1 şampiyonluk yaşadık

2004de giderken dibe vurmuş elimizde büyük bir enkaz kalmışken hagi taşın eline altını koyup kupa kazandırmış sonraki sene de gerets ile şampiyon olmuştuk

Baskan özelikle hastalik sürecinden sonra asiri stressli oldugu icin cok sert ve anlamsiz aciklamalar yapiyor

Ben kendisinin baskanligini takdir ediyordum ama saglik sorunlari nedeniyle kesinlikle devam etmemeli saglik herseyden önce gelmeli bu stressli ortamin icinde bulunmamasi gerekiyor

Başkan kesin bu forumu okumuş, resmen Terime ve Arap kabilesine laf çakmış...

Baskan beni takip ediyorsan laykla. Şu baslik 2019 eylülden beri burada konuşulmakta ama dk 88 olunca selçuk girmeli oyuna. Lafa geldi mi ama kimseyi yetiştiremiyoruz oluyor.

Böyle bir açıklama resmen tüy dikmek olmuş. Kaosa doğru tam gaz devam

Bir başka düşünün ki futbolcusunun kaç yaşında olduğunu bilmiyor.
Ha biliyor ve 24'ü genç sayıyorsa daha vahim.

1603434021195.png

Geçen sene Rize maçında Taylan a genç diye oynatmayan hoca kerem sekidika ve Oğulcan i oynatir mi ? Emin e bir maç şans verdi sonra donk ile devam etti unutmayın .

Geri
Üst Alt