Mustafa Cengiz: "Keşke Kerem, Oğulcan, Ali Yavuz gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik"

Ben de Galatasaray'ın başında pompacılık işini devam ettirmek için değil, Galatasaray ve arma için duran bir başkan ve yönetim kurulu görmek isterdim. Hayatta her istediğimiz olmuyor maalesef.

Başkan bazen çok boş konuşuyorsun ah başkan ah.

Efsane olacakken yine bir kestane olma hikayesi yaşıyoruz.

Doğruysa facia.. sen işine bak önce... şubatta transfer listesini alıp aylar sonra orta sahasız bıraktınız, eldeki çöpleri pazarlamayı beceremiyorsunuz. Millet Jailson gibi leşleri satarken gittiği takımı şampiyon yapan Maicon’u beleşe verdik yahu...

Bu koltukta ne var arkadas yaw? Cumhurbaskanindan Muhalefet partisi baskanina, Aziz'inden Dursun'una bir oturan birakmak istemiyor. Pohpohlanmak saygi gormek hoslarina gidiyor herhalde. Sadece maddi durumla aciklanamaz.

Abi Ali Koç, İnan Kıraç ve hatta Demirören tarzı herifler Ankara'yla sürekli dirsek temasında, Allah'ın zaten yürü ya kulum dediği ve makama doymuş adamlar. Bu herifler bu saatten sonra bir kulübün başına geliyorlarsa hakikaten tuttukları kulübün başarısında bir etkileri olsun diyedir. Mustafa Cengiz, Fikret Orman, Aziz gibi adamlarsa başta kulüplerin başarısı için gelip sonradan koltuğun büyüsüne kapıldıkları için esas işlerini bile ikinci plana iten ve hayatlarında bir daha hiç sahip olamayacakları tanınırlık ve makam forsuna sıkı sıkıya sarılan ilgiye muhtaç insanlara dönüşüyorlar. Bu tabii ki hem işlerini açıyor (Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ve hatta Adnan Polat), hem de adlarını ezberletiyor. Ne yazık ki şöhrete karşı çiğ insanlarda da bu kadar net karakter değişimleri kaçınılmaz oluyor.

Abi Ali Koç, İnan Kıraç ve hatta Demirören tarzı herifler Ankara'yla sürekli dirsek temasında, Allah'ın zaten yürü ya kulum dediği ve makama doymuş adamlar. Bu herifler bu saatten sonra bir kulübün başına geliyorlarsa hakikaten tuttukları kulübün başarısında bir etkileri olsun diyedir. Mustafa Cengiz, Fikret Orman, Aziz gibi adamlarsa başta kulüplerin başarısı için gelip sonradan koltuğun büyüsüne kapıldıkları için esas işlerini bile ikinci plana iten ve hayatlarında bir daha hiç sahip olamayacakları tanınırlık ve makam forsuna sıkı sıkıya sarılan ilgiye muhtaç insanlara dönüşüyorlar. Bu tabii ki hem işlerini açıyor (Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ve hatta Adnan Polat), hem de adlarını ezberletiyor. Ne yazık ki şöhrete karşı çiğ insanlarda da bu kadar net karakter değişimleri kaçınılmaz oluyor.
Ali Koc,Demiroren ve Kirac'in makama doyduguna katilmiyorum.

Hocada forma adaleti namına hiçbir şey kalmamış yav. Evlatlarının yapmadığı kepazilik kalmadı ama hala ilk fırsatta onları 11'e koyuyor. Haklarında 2 kelime ettiğini de görmedik şu ana kadar. O yüzden ben Kerem'in filan oynamasını beklemiyorum artık.

Sekidika 1 penaltı yaptırdı, herifin anında üstünü çizdi.
Etebo 1 kırmızı gördü diye demediğini bırakmadı. Bu herif geçen hafta one man army takıldı bir de.
Sözde oyuncularımıza sahip çıkmalıyız filan der. Yersen işte.

Ar*pseverlik onu da ele geçirmiş.

Bu açıklama skandal. Hoca da çıkıp bundan sonra her maça bu oyuncularla çıkarım sorumlusu da sizsiniz dese ne cevap verebilecek? Acilen istifa ettirilmeli bu adam normal değil kafası defolup gitsene lan hastalığın var son bir yılda çöktün hâlâ koltuk derdi peşindesin.

Taraftar oyuncuyu elestirdigi an ve yuhladigi an seyirci oluyor. Hoca mactan sonra oyuncuya aynisini yaptigi an sorun yok. Ama hocanin bir bildigi vardir herhalde.

Aynisi o zaman baskan icin de gecerlidir belki.

Sen ne popülist bir adam çıktın be.. tatlı su kurnazı

Hocanın istediği Vedat’ı almayıp, sırf taraftarı yanınıza çekmek adına dolmuşçuyla beraber Falçao çöpünü alan sen değilmiydin arkadaş.. Şimdi de zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun utanmadan...

Geri
Üst Alt