Mustafa Cengiz: "Sneijder hocaya bağlı"

Hoca Şıno'nun en iyi zamanında Kaka'yı istemişti şimdi hayatta istemez

Cumhurbaskanimiza bakin, istedigimiz futbolculara bakin, televiziondaki dizilere bakin. Bu ulkeden nefret etmemek elde degil.

alternatifde bir sneijderin var olmasi oyuna sonradan katki saglamasini düslemek bile güzel

Bence gerek yok. Tamam Sneijder'i çok severim. Ama Galatasaray gibi devasa kulüpler, duygularla değil, mantık ve planla yönetilmeli. Bizim şu anki ihtiyacımız, yaşını başını almış bir Sneijder değil. Şampiyonlar Ligi seviyesini kaldırabilecek bir futbolcu lazım bize.

Ha illa gelecekse, nispeten düşük bir yıllık ücretle gelmeli ve mutlaka Sneijder'in önünde, aynı mevkide oynayabilecek daha iyi bir futbolcu da alınmalı. Sneijder, rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı.

Duzgun calisan ve fit haline burunen bir sneijder , mevcut kadroya cag atlatir

En basit soru . Madridle , munihle oynarken sahada belhandayi mi sneijder i mi gormek isteriz ?

Ve rakipler hangisini gormek istemez

Elimizde pogba , modric filan var da sneijder ile ikame etmeye calismiyoruz

Saçmalama başkan. Wesley'in son kullanma tarihi geçti artık. Şuan takım içi durum gayet iyi, karıştırmaya gerek yok.

Ayrıca Sneijder gelirse o gavat menajeri Alberts de gelir. O yüzden gelmemeli.

Makul bir ucret karsiliginda gelmesini muspet karsilamayan varliklari Galatasarayli olarak nitelendirmiyorum.

Gelecekse sanina yarisir ama ucuk olmayan bir ucret idealdir

2.250 milyon - 2,5 milyon euro arasi

Ama 900 bin veya 4,5 milyon da degil

Gomis de zam istiyor diye okuyorum sagda solda

Bana bu transfer olabilir gibi geliyor ama sadece hissiyat.

Nasıl olsa doğru düzgün transfer yapamayacağız Sneijder'i 1 sene kiralasak olur bence

Gelecekse sanina yarisir ama ucuk olmayan bir ucret idealdir

2.250 milyon - 2,5 milyon euro arasi

Ama 900 bin veya 4,5 milyon da degil

Gomis de zam istiyor diye okuyorum sagda solda

oha ciddi mi bu daha ne zammı istiyor imza parasınıda eklersek 5.85 m net ücret ödedik + 200 bin şampiyonluk primi + 400 binde puan primi aldı toplam 6.40 m euro çok istiyorsa gidebilir başlatmasın zammına ulan tursun öyle sözleşmeler yaptın azıcık iyi oynayan zam istiyor nede olsa kulüp enayi diye prestij falan bırakmadın.

Belki de basinin yalanlarindan biridir , sporx te okudum bugun

Sebep olarak da cinden gelen senelik 10 milyon euroluk teklif gosterilmis

basında yazdığı gibi bedava oynayacaksa gelsin. Zaten son 2 senesinde minimum katkı yapıp 10M'nin üstünde para aldı.

Madem bu kadar hasta Galatasaraylı gelsin yapsın bu fedakarlığı, bizde geçmişe sünger çekip destekleyelim.

Geri
Üst Alt