Mustafa Cengiz: "UEFA bizimle ilgili kararını bu akşam açıklayacak"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw yakmayın ortalığı 6m yansıdı zaten medyaya.

15m€ ceza diyorlar.

6sı ödenecek
kalan 9u şartlı

eğer böyleyse mustafa cengiz başkan 3 aydır bizi yiyo yani ceza yok yaptırım yok vs dedi kaç kez
men cezası yok dedi başından beri...yaptırım olacağı belliydi zaten...üç aşağı beş yukarı böyle olmasını bekliyordu zaten herkes...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Kulüp olarak bu cezaya fazlasıyla müstehak olduk, UEFA ya boş yere sallamayın; yıllardır yapılan saçmalıkların ceremesidir şu anki durum; men etselerdi bile söz söylemeye yüzümüz olmazdı. Avrupa' nın zengin kulüplerine ayrıcalık tanıyıp tanımadıkları ayrı konu ki onlar da nasbini aldı-alıyor, biz kendimize bakalım önce.

Aysal, UEFA' ya verdiği taahhütler belliyken, popülaritesini kaybetme endişesiyle ''Ya herru ya merru!'' diyerek -Kimin akıl vermesiyle yaptığı hala meçhul- boktan boktan futbolcu transferlerine milyonlar gömdüğü (Hala kadroda görünüp maaş almaya devam eden sıfır katkılı adamlar var); Aslı astarı olmayan bahanelerle kuyruğu kıstırıp kaçtıktan sonra da onun kurduğu osuruktan Yönetim Kurulu' nda, aidatını yatırmayı unuttuğu için 2. başkan olamayan ancak göreve geldiği andan itibaren Aysal yönetiminin devamı niteliğinde saçmalayan Dursun Özbek' le gelinen noktadır. Detaylarına girmek istemiyorum şimdi, çok konuşuldu bunlar...

çok iyi anlaşma yaptım diyordu .

medyaya yansıyan haberler doğru çıktı ve bizi 10 gün boyunca uyuttu.Bu karar metni başkanın masasının üzerinde duruyordu neden paylaşmadı?

Galatasaray taraftarını salak yerine koyanları taraftar asla unutmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt