Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir şey bilmeyen bir yabancının önüne Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz'in herhangi bir konuşmasını yan yana getirip koysan ve tercih yapmasını söylesen tereddütsüz Cengiz'i seçer. İki kelimeyi bir araya getiremeyen Özbek'e oy verecekler haindir.

Nagatomo açıklaması yanlış adamlar 5m isterse alacak mıyız

Abdürrahim Albayrak: "Nagatomo'nun kesinlikle bonservisini alacağız."
Garry Rodrigues'e teklif gelmedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız
için oyuncu satmayı düşünmüyoruz."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu açıklamaları dinledikten sonra ben apoyu sevmem diyende bu takıma gönül vermemiştir geçsin o işi. Ne kadar gammaz , ispiyoncu varsa bu adamlar sayesinde temizlendi. Sadece terim ile dönmüyor bu işler klüpte terimsizde bu adamla 4 yıldızı taktık biz. Klübün neredeyse bütün ayak işlerini hallediyormuş bankalarla konuşmasından tutun herşeyine kadar. Dua edinde şu takımı böyle gönülden sevip koruyanlar var terim ile albayrak bu klübün koruyucu melekleridir.

Bu adamı sevmeyenler genelde professyonelik ayağına yatıp profesyonelliğin ne olduğunu bile bilmeyen adamlar. daha çok değil 2 yıl önce bi terrenao örneği gördük aynı şeyimi istiyorsunuz getirelim birini donumuza kadar soysun umursuzca çeksin gitsin mi ?

Abdurrahim Albayrak: "Riva'nın parası nerede biri bana anlatsın. Daha personel maaşları ödenmiyor nerede bu para?"

sattığın kadar al olmayacağı için Garry'i satmaya mecbur değiliz 30 getiren alsın kafamız rahat olur

Bu Dursun denen mahluk nedir ne değildir biliyorduk da durum bizim tahminlerimizden daha da vahimmiş. Utanmadan arlanmadan bir de başkanlığa yeniden aday oldu haysiyetsiz herif. Gözümüzün içine baka baka şu haini ibra ettiler lan olacak iş değil. O genel kurulu da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. "Kol kırılır yen içinde kalır" zihniyetinize tüküreyim.

Desteğim Mustafa Başkan'anadır. Ne yapabilir ne yapamaz bilemem lakin en azından televizyona çıkıp konuştuğunda midem bulanmıyor. Gayet de kendini dinletebiliyor ki bence iyi de konuşuyor. Kendine has bir tarzı var. Bir de tabi en önemlisi insana güven veriyor. Dursun gibi kaypak, yavşak veya gevşek bir intiba bırakmıyor. Dursun'da olduğu şekilde kayış gibi bir yüze sahip değil tükürsen geri sekmez. Başarısız olduğunda gider, koltuğa yapışmaz. Bu konuda bana iyi bir intiba bıraktı, güven verdi. Bir çok şeyi de çıktı çatır çatır söyledi. Dursun'u mursunu maskara etti kepaze etti resmen. En azından taraftar Dursun'un ne olduğunu resmi ağızdan tekrar öğrenmiş oldu. Başkanın eski yönetim hakkında itiraf ettiği şeyler skandal niteliğinde.

Velhasıl kelam hayırlısı ne ise o olsun.

Mustafa Cengiz: "Sermaye artışına 11 Kasım'da başvurulmuş, 25 Ocak'ta konuştuk, donmuş. Yeniden 250 sayfa izahname yaparak o başvuruyu canlandırdık. Oradan 146,5 M ₺ net elde ettik."

aslında albayrak varken haldun üstünelde gelecek 2 tane fedakar saglam galatasaraylı olsa ne iyi olur

Abdürrahim Albayrak: "Çok zengin kulübüz ya başkaları zor durumda diye Cavanda'yı alıyoruz. Şimdi gitti, yine parasını biz ödüyoruz." (Lafı oturtmuş)

Abdürrahim Albayrak: "Çok zengin kulübüz ya başkaları zor durumda diye Cavanda'yı alıyoruz. Şimdi gitti, yine parasını biz ödüyoruz."

Mustafa Cengiz: "Ben oyları özellikle liselilerden aldım. Geçmiş yönetime tepkilerinden bana oy attılar. Bu oyların şimdi tercih oylarına döndüğünü düşünüyorum. Vefaya inanıyorum."

Mustafa Cengiz: "Geçen yıl yönetim +120 kişi aldı. Biz de 2011'den bu yana başvurmuş ve başvuruları reddedilmemiş herkesin üyeliğe alınmasını istedik. Kabul edilmedi."

Mustafa Cengiz: "Lise bizim zenginliğimiz, değeri kaybolmaz. Sen 30 milyon taraftar diyorsun sonra da müthiş sıkıyorsun. Tamam sık ama biraz genişlet."

Cahil cahil konusmayalim hamzadash

Fatinoglu bu camianin goz bebegidir

"Galatasaraylinin ici rahat olsun. Ali Fatinoglu var."
- Ali Fatinoglu​
O olduğu için içimIZ hiç rahat değil.

Fatinoglu nasıl bir göz bebeği daha adi duyulmamış kendi işlerini anlatıyor kongrede ?

Hafta sonu secimde göreceğiz. Bu adama oy atacağına al o kağıdı çöp kutusuna at daha iyi. Secimde zarar vermezsin en azından temizleyecek adamlara da iş çıkmaz.

Sen seçilecek diyorsan secimde alıntılarım buraları.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt