Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar ligi finaliyle ayni gune denk gelmesi problem , onun disinda bir engel yok katilacagiz

Ama bu sebepten katilamazsam da ricami kirmayacak en az 4-5 kisinin oyu var cengize

Kararsizlardan veya katilmayacaklardan kimi bulursak artik
Sinan Bey yanlış hatırlamıyorsam çok kaliteli bir tv'ye sahiptiniz.Bu seferlik şampiyonlar ligi final maçının zevkini harika televizyonunuzla çıkarın lütfen galatasarayımızın geleceğini kurtarın.

Şu olay rezalettir kepazeliğin daniskasıdır

Mustafa Cengiz: "Akhisar maçı öncesi otobüsümüzü bağladılar. Haciz geldi. Çıldırdım ben tabi. Ortalığı alt üst ettim ve bu haciz 11.000 ₺ için geldi."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dursun un yada diğer adayların işi olabilir.... cengiz i yuhalatmak yada zayıf göstermek için..

Ben Galatasaray lisesinde iyice nefret ettim derlerki lise kapancak ve bu adamlarda yok olucak o tarihin silinmesini bile göze alabilirim şampiyon ölümüzsün 2 gün geçmemiş rezilliklere bak şunların içinde Galatasarayı bizim gibi seven 10 kişi çıkartamazsin hep menfaat kendimi nasıl tanitirim o ortamda olursam işlerim daha iyi olur menfatsiz seven yok denecek kadar az Allah insAllah kurtuluruz sizden.

Mustafa Cengiz: "Abdurrahim kardeşimle kader birliği yaptık. Allah utandırmasın."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hem ortaklık, hemde altında çalışan birisine açık kardeşlik bağını deklere edebildiği için.. Alenen NO KİBİR...

:hat::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::kırmızıkalp::sarıkalp:

Cengiz >>>>>>> Korkut > Fatinoglu >>>>>>>>>>>>>>>>>> Özbek

Diğer 2 adayın oyları bölmesi iyi olmadı,dursun kazanırsa büyük yıkım olur.

Dursun kazanırsa forumda ki son günüm o gün olur.

Başkan olmasını istedigim liste;
Tabi ki Cengiz baskanim olmazsa Fatin, olmazsa korkut, olmazsa ismini anmak istemiyorum Allah belasını versin şeklinde ilerliyor.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle değil üstad. Olursa cengiz başkan.

Olmazsa olympiakos a savaş açıyoruz. Savaş durumunda seçimler iptal mevcut başkan devam eder... diğerleri de gaz ve toz bulutu olur

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Izmir'de otebus baglama olayini ya fiko ya aziz yaptirdi.
Bu işi içerden; yani 11.000 açık olayını bilen biri tezgahladı orası kesin. Yada köstebekliğini yaptı, sırf yönetime zarar vermek için takımı recideye yeltendi. Kim olduğunu bilen açık etsin, taraftarın önüne atsın da gerekeni yapalım taraftar olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt