Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için Mustafa Cengiz dışında alternatif yoktur. Bundan evvel de dediğim gibi yaşı henüz 44 ve adı Ozan olan birinin Galatasaray'da başkanlık yapacak ağırlığı olamaz. Allah muhafaza başa gelirlerse ilk işleri hocayı göndermek olur bunların. Şampiyonluk ve CL gelirleri iştah kabarttı tabi.

Adam gelirleri artirdi,giderleri azaltmaya calisiyor

Vefa olayini gecti adam 4 ayda saglam adimlar atti,Mustafa cengiz'e oyunu vermeyen üye Galatasaray'li degildir

Cengiz Başkan her fırsatta GS taraftarının büyüklüğünden bahsediyor.

Yayının tekrarını izlemek mümkün mü renkdaşlar?

Beyler mustafa başkan sosyal medyayı taraftarı takip ettiğini söyledi mesajımı göreceksin başkan galiba selamları gönderiyorum taleplerimizi görüyordur kendisi

Ey uA bırak Kocaoğlu'nun yaptığı gevşekliği de şu anlatılan gerçeklere binaen tarafının Mustafa Cengiz'den yana olduğunu gösteren bir deklarasyon yayınla.

Benim için Mustafa Cengiz dışında alternatif yoktur. Bundan evvel de dediğim gibi yaşı henüz 44 ve adı Ozan olan birinin Galatasaray'da başkanlık yapacak ağırlığı olamaz. Allah muhafaza başa gelirlerse ilk işleri hocayı göndermek olur bunların. Şampiyonluk ve CL gelirleri iştah kabarttı tabi.
Bir de hasbelkader fbnin basina ali koc gecerse... bizim bu "basağrili" genc is adamlarının lafları bir yerlerine kaçar. Bize devlet adamlığı kuvvetli biri lazım bu dönemde ki hiç kimseye müdanası olmasın

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir Dursun'a bakın bir de Mustafa başkana. Dursun'a oy veren haindir

olmasın zaten. Eşşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok durup duruken .
Ayrıca 20M altı teklifleri kulübe getirmeyin dendi menecerlere... Ondan gelmiyodur teklif..20M altı olanlar nedeniyle, zaten araya da karışıp boşa kalabalaık etmesinler zira..
Teklif olması el güçlendirir illa satacaksın diye bişey yok

Not : Alıntılarda bildirim gelmiyor artık bi sıkıntı var sanırım

Çok küçük sayılmam. 20'li yaşların ortalarındayım. Galatasaray'da ilk defa Başkan olacak karakteri gördüm Mustafa Cengiz'de. Ünal Aysal'da da yoktu bu güven, bu büyüklük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt