Mustafa Cengiz ve Albayrak TRTSpor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEngiz Terim+Albayrak dediği gün Takım ve taraftarın rüzgar desteğini almıştır...

İnşaallah karşısındakilerde rüzgara karşı hacet yarışı meşguliyetindeler sadece.. NET...

Çok küçük sayılmam. 20'li yaşların ortalarındayım. Galatasaray'da ilk defa Başkan olacak karakteri gördüm Mustafa Cengiz'de. Ünal Aysal'da da yoktu bu güven, bu büyüklük.
Aysal müthiş egolu bi adam. Yakışıyordu. İyi işler de çıkardı hakkını yemeyelim.
Bunda ise hepsi var. Yerine göre davranıyor.
İş adamlığının yani sıra Devlet adamlığının etkisi olsa gerek.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım Mustafa Başkan ve ekibi tekrar seçilirler , Dursunda diğerleride hak etmiyor zor dönemde elini taşın altına koyan başkana sahip çıkılmalı , Şu seçimide geçersek heyecan fırtınası başlayacak

@Ünsal Vardar UA ya ilet gardaş.... seçimde Cengizden başkası gelirse, aynı dakka protestoyu patlatsınlar.
Protesto metni, istifaya davet, gerekirse istifaya zorlama için HUKUKA UYGUN bir yol haritası vs...... falan herşey gerçeklik kurgusu senaryosuyla hazır olsun seçimden evvel.
Başka Taraftar cemiyetlerini de bu konuda birlikte çalışma/ortak hareket çağrısı yapsınlar seçimden evvel gereksiz adaylara gözdağı vermek için...

Son düzenleme:
Okudum hepsini: Bu ADAMI SECMEYEN HAINDIR.

DURSUN ALLAH CANINI ALSIN BU ARADA

Sampiyonlar ligi finaliyle ayni gune denk gelmesi problem , onun disinda bir engel yok katilacagiz

Ama bu sebepten katilamazsam da ricami kirmayacak en az 4-5 kisinin oyu var cengize

Kararsizlardan veya katilmayacaklardan kimi bulursak artik

Gecen secimde senin oy attigin sandiktan sonra Cengiz Dursun'un onune gecmisti.Sen 1 oydan daha fazlasisin ustat.GSC olarak sahsini kongreye buyur ediyoruz.

Senin troll olmayıp gerçek bir üye olduğunu kabul ederek soruyorum : Ortam neye müsait, dursun şerefsizi seçilir mi?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seçim salonunun önünde oylama başlamadan taftar grupları rengini belli ederse, geri kalanlar yalnız yürümek zorunda olacağını bilerek devam ederler. Mesele delegeye yaklaşan muhtemel kaos tehdidini hatırlatabilmek..

NMOgbB.jpg

Senin troll olmayıp gerçek bir üye olduğunu kabul ederek soruyorum : Ortam neye müsait, dursun şerefsizi seçilir mi?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilsem yorum yapmaktan cekinecegim bir soru degil bu ama bilmiyorum cunku kongrenin dengeleri malesef objektif gerekcelerle karar verenlerle kurulmuyor

Fatinoglu secilmez . Korkut un kendisi degil ama listesinde oy alacak adamlar var , burak elmas ile adnan ozturk ama baskanlik acisindan zayif .

Dursun ozbek ise kemikci , yani kimseyi suclamak istemiyorum sadece duyum ama dursun herkesi arayarak vaad uzerine vaad veriyor diye kulagima geliyor

Kulupte veya sirkette gorevler , ese dosta bazi avantajlar gibi ... bunlar kanitli seyler degil , iftira da olabilir

Zaten secim tahminlerim de tutmaz genelde . Ugur bu islerden daha iyi anladigini soyluyor , ona danismakta fayda var

Mantikli seyler soyluyor cogunlukla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt