Fenere giydiriyor mhy transferi üzerinden

F A T I H T E R I M

Başkan çok zayıflamış bir yandan kendisini tebrik ediyorum bırakıp gitmedi zor dönemde ünal aysal gibi diger yandanda kendine üzülüyorum keşke bıraksa kendi saglıgı için kendine baksa düzgünce

6. Bitirdiğimiz sezon sonrası, orta saha bomboş iken, transfere acil ihtiyaç var başkan. Kusura bakma ama boş konuşuyorsun. Yapamıyorsanız bırakın gidin.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz: "Yavaş yavaş kendime gelmeye başladım."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray camiası adına Sixt'te teşekkür ediyorum. Zor koşullarda bize sponsor olarak yanımızda olduğunu gösterdi."

Mustafa Cengiz: "Transfer bitmez. Ne zaman başladı? 4 Ağustos. Ne zaman bitiyor? 4 Ekim. Çok bakamıyorum ama taraftarımız, 'Vay açıklayın vay' Zannedersiniz son vagon kalkıyor. Daha 2 ay var. Dinamik bir süreç, bitmez"

Mustafa Cengiz: "Biz limitler içinde kurallara, yasalara uygun olarak Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda her türlü alış ve satışı yaparız. Hem sportif, hem mali kıstaslar bizim için çok önemli. Ahlaki boyutlara da bakıyoruz."

Mustafa Cengiz: "Oyun oynanırken kural değiştirirseniz hiçbir güvenirliğiniz kalmaz. Siz hem karnım doysun diyeceksiniz hemde yemeğim bitmesin diyeceksiniz!"

Mustafa Cengiz: Gelecek yıl da siz bu duruma düşersiniz diyorlar. Evet, düşebiliriz ama biz şunu yaparız; cezamızı çekeriz. Cezaya katlanmak da gerektiğinde bir asalettir.

Mustafa Cengiz: Ben kuralları çiğnemişsem bana ceza verin, şike yapmışsam ceza verin. 2 yıldır faaliyet raporlarını veriyoruz, ne çıkacağını biliyoruz. Tüm kulüpler ne çıkacağını biliyor. Eğer bilmiyorsam kulübümün beni eleştirmesi gerekir.

Geri
Üst Alt