🎗 Mustafa Cengiz

Futbol şubesi için konuşursak Mehmet Cansun'dan beri gördüğüm en iyi başkan. İlk dönemindeki transfer saçmalıklarına rağmen. Devletin üst kademelerinden gelmesinden olsa gerek kaos yönetimi ve idaresi Fatih Terim'e ligdeki diğer teknik direktörlerin alayından daha yakın.

İnne Fetahne Leke Fethan Mübina

Ekli dosyalar

• F8744580-63D0-47CD-865A-D93A7B627BAD.webp
    F8744580-63D0-47CD-865A-D93A7B627BAD.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 54
Futbol şubesi için konuşursak Mehmet Cansun'dan beri gördüğüm en iyi başkan. İlk dönemindeki transfer saçmalıklarına rağmen. Devletin üst kademelerinden gelmesinden olsa gerek kaos yönetimi ve idaresi Fatih Terim'e ligdeki diğer teknik direktörlerin alayından daha yakın.

Egosuna hakim olursa unutulmayacak bir baskan olur. Aksi takdirde çabuk unutulur. Faruk Sürenden daha çok sampiyonluk yasayabilir dogru isler yapmaya devam ederek.

Büyük adamsın Mustafa Başkan gerçekten haksız çıktığı konu yok adamın

Yalnız o fetih suresinden sonra futbolda 20 senedir, baskette 9 senedir deplasmanda yenemiyorduk. 1 haftada bozduk iki seriyi de şaka gibi. Normalde dualara pek inanmam ama acaba dedirtti.

Hadi ateistler bunu da açıklayın!

Son düzenleme:
Başkan bu dua işini profesyonel kişilere yaptırdığına inandm

Başkanım o nasıl bi sureydi hem futbolda hem basketbolda feneri kendi sahadında perişan etti. :hat:

Sen psikiyatrdın değil mi başkan?

İyi görmüyorum seni argo/küfür gırla

Mental sağlığı dogru yönde tetiklemek için ara sıra ferahlamak babında icimizdeki duygulari dışarı perdesiz ve filtre olmadan dışarı vurmak gerekir.

Bende bunu başarmak için günlük argo hazinemi fenerliler ve liseliler için harciyorum degerli kardesim.

Mental sağlığı dogru yönde tetiklemek için ara sıra ferahlamak babında icimizdeki duygulari dışarı perdesiz ve filtre olmadan dışarı vurmak gerekir.

Bende bunu başarmak için günlük argo hazinemi fenerliler ve liseliler için harciyorum degerli kardesim.
Filtresiz hali buysa çok temiz adammışsın. Tebrik ederim :asd:

Geri
Üst Alt