🎗 Mustafa Cengiz

Başkanlığa gelmeden önce güzel atıp tutuyodu, şimdi gitme vakti.

Mali olarak kulübü biraz olsun düzettiğini iddia ediyorsun, onu da mali genel kongrede göreceğiz.

Bence gitmeyecek.Pandemi şuan var da mayıs ayında yok mu ? seçim falan yapmaz bu herifler.

1.5 yıldır alttan alta kendi elemanın seni tokatlıyordu medya önünde

sonunda yumruğu da indirdi

basiretsizlik ve pısırıklık işi buraya getirdi

senin iyi başkan olduğunu düşünüyorum ama yusuf günay, albayrak ve terime karşı ezikliğin sonunu getirdi

1.5 yıldır alttan alta kendi elemanın seni tokatlıyordu medya önünde

sonunda yumruğu da indirdi

basiretsizlik ve pısırıklık işi buraya getirdi

senin iyi başkan olduğunu düşünüyorum ama yusuf günay, albayrak ve terime karşı ezikliğin sonunu getirdi

Yanındaki adamları yönetemeyen insan zaten rezalet başkandır.Bu şeye benziyor başbakan çok iyi ama ulke rezalet :)

Savaş Çorlu: “Galatasaray’ın çatı adayı liseli değil, yaşlı, camianın tanıyıp bildiği Duygun Yarsuvat modelinde birisi..” (A Spor)

Savaş Çorlu: "En ciddi başkan adayları şuan Metin Öztürk ve Burak Elmas."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

M. Cengiz başkanın beyfendiliğine duruşuna kimse bir şey diyemez. Bu transfer dönemini nasıl boş geçersin be başkan...

Galatasaray başkanı teknik direktörden posta yiyemez.Çek git kulübün başından

Keşke şu kulübün milyar dolarlık sahibi olsa profesyonel yönetilseydik sayın terim direk kovulurdu hem çok para harcat hemde bahaneler üret kendinden hariç herkes suçlu herşeyi isteyen zengin bebelerine döndü

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu forumda bazı kişilerin 2001 yılı yöneticilerinden Fatih Altaylı sempatizanı olduğunu biliyorum..

Geri
Üst Alt