🎗 Mustafa Cengiz

Kasim ayina kadar yeni transferler 21. hafta oynar saniyordum ama 5 Ocak oldugunu ogrenince sevinmistim. Saf saf Bjk macina en az 2 transferle cikariz diyordum ama yine sizi hesap edemedim. Istifa demekten baska care yok

transfer istemiyoruz siz ve teknik ekip gidin yeter bize

Türkiye' de hangi takıma kayyum atandı ?

şikeciler nasıl bu limitle bu transferleri yapıyor ?

Al lan alllll, şu takıma ne gerekiyorsa al !!!!!!!!!

Ffp sensin ortasaha sana
sektirmeden bütün rakip takımların hücumunu ilk ve son karşılayanlar stoperlerin lan. Yoksa çok iyi takımız, yok şampiyon olunur. taşak mı geçiyorsun bey baba sen bizimle?

İnşallah ibra felan olmazsınız beceriksizler

Gelmek için kafayı yiyen Onyekuruyu bile erkenden getiremediniz ne işe yararsınız siz söylesenize? İŞİNİZ NE SİZİN İŞİNİZ DEFOLUN GİDİN LAN BU TAKIMDAN

seni showunu kurdugn kadroyu seviyim böyle kurda köpeege amputeye mazakara show olur senin şampiyonluga inanadıgın ama teknik heyetinin sorumlusunun inanmadıgı kadron. insan haklarına aykırı ya yaptıgın artist

Hala transfer diyenler var anlamadınız mı kardeşim bu adamlar ne takıma yararlı oyuncu almayı beceriyor ne de zamanında almayı beceriyor yarın İrfan'ı alsalar kulubü ipotek ettirecekler çekip gitsinler yapacakları transferlerden daha yararlı olur. 1-2 transfere tav olan taraftar asıl bu rezilliğin sebebidir. örn: Onyekuru'yu bjk maçına yetiştirseler muhtemelen yenilmeyecektik.

Geleceği kurtaracam ayağına bizi bitirdin be. Basiretsiz adam.

Bu 2 haftada transfer yaptın yaptın, yoksa pompaya geri dönüş.

Geri
Üst Alt