🎗 Mustafa Cengiz

Galatasaray tarihinin en iyi başkanlarından biri, borçlar siliniyor ve yinede transfer show yapıyor.

Başkan tekrar özür dilerim.

erken zamanda iyileş ve yeniden aday ol. iyi 1 ekiple terimle takılın.

1612119992024.jpeg

Sorun M.Cengizin sagliginda.

Bir de abdür ve yusuf bu koca kulubun yoneticisi olacak capta adamlar degil. En fazla taraftari olabilirler.

Niye özür diliyorsunuz yav manyak misiniz, bundan önceki yapilan bütün elestirileri sonuna kadar hak ettiler. Isini kac defa kötü yapip bir kere iyi yapti diye özür dilemek yersiz.

Asil bu ve Apo özür dilesinler bize son dönemlerde cektirdikleri zulümden dolayi.

Başkan tekrar özür dilerim.

erken zamanda iyileş ve yeniden aday ol. iyi 1 ekiple terimle takılın.
Terimle başka biri anlasamaxdi zaten. Bu kadar olumsuzluklar ve hocanın karakteri itibariyle en az 3 defa yol ayrilirdi. Seviyorum kendisini son yılların en ideal başkanı kendisi. Transferi yönetecek birilerini ekleyip devam etmeli. Sağlığı el veriyorsa tabi.

GSC Mobile App

Noldu ya irfan gelmedi diye mi

GSC Mobile App
Yoo

Başarısız ve beceriksiz bir yönetim.

Son gün 2 adam geldi diye her şeyi unutacak değilim.

40 tane adam getirdi gözüm de doymadı, kendisinin yönetimini istemiyorum artık.

Yoo

Başarısız ve beceriksiz bir yönetim.

Son gün 2 adam geldi diye her şeyi unutacak değilim.

40 tane adam getirdi gözüm de doymadı, kendisinin yönetimini istemiyorum artık.
Bence iyi iş çıkarıyorlar ya kıçımıza kaçmadan gerçekten Gs ı isteyenleri alıyorlar takıma. Hoca ile de uyumlular. Her ne kadar sitem etse de başka bi başkan ile calisamazdi hoca.

GSC Mobile App

Bence iyi iş çıkarıyorlar ya kıçımıza kaçmadan gerçekten Gs ı isteyenleri alıyorlar takıma. Hoca ile de uyumlular. Her ne kadar sitem etse de başka bi başkan ile calisamazdi hoca.

GSC Mobile App
Sen destekle ben sonuna kadar istifa diyorum.

3 kişiyle kulüp yönetilmez ki yönetemiyorlar da.

Iyi is mi cikariyorlar? Transferler coktan olmaliydi bir mucize eseri Malatya ve Antep maclarini atlattik.

En onemlisi iki orta saha almakti sadece bir tane alabildik o da her ne kadar heyecanlandirsa da ne verecegi garanti olmayan iki yildir pek top oynamamis Gedson.

Artık çıkın şu tv' ye k.OÇ gibi devamlı.

Koyun onların maçlarındaki görüntüleri de ve konuşun.

Terim olmasa ezecekler bizi şaka gibi ya

Geri
Üst Alt