🎗 Mustafa Cengiz

yönetim konusunda yüzü gülmez Galatasaray in. Ama hayal kirikligi oldu diyemem. Zaten bir beklentim yoktu. Dursun dan kurtulmak icin bu adama sarildik.

Yok iste abi. Adamin vizyon bukadar. Antep baklavacisi isletiyor gibi yönetmekten öte gidemez.

Herseyi anlarim ama anlamadim birsey var eger sen bir külübü yönetecek capin yoksa bakkal edasi ile hesap yapip külüb yönetmek istiyorsan bir zahmet cekilde o dedin prof. Elemanlar yönetsin külübü. Benim anlamadim durum bu ilaki baskan mi yönetecek herseyi? Neden bu isi bilen kisiler kadroya maasli eleman olarak getirilmiyor? Neden sponsorluktan projeden plandan anlayan kisiler getirilmiyor? Dünyanin önde gelen sirketler veya futbol külüblerinin baskanlarimi herseyi yapiyor? Bu zihniyet degismedikce ahmet gelir mehmet gider sonucta zarar eden galatasaray kendi sirketi degil. Tek cözüm ya külübü satacaksin yada icabinda is bilen dis ülkeden adamlar getireceksin. Burda bir iki milyon gelir giderden bahsetmiyoruz. Isini bilen inanilmaz para kazaniyor. En basiti acilin japonya piyasina elinde milli takim oyuncun var. Al ikinci veya ücüncü bir japon bak bakalim ordan sponsorsuz kaliyonmu o vakit

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu günkü haber fena, UEFA tekrar incelemeye almış Financial fair play dosyamızı. Tekrar görüşmeye çağırıyor Galatasarayı (santrfor bile almadı diyenlere)

Ya art niyetli ve basiretsiz
Ya aşırı yeteneksiz ve iyi niyetli

Başkan çıkıyor ve ikisi de bize dar geliyor.

Artık olmuyor işte. Başkan havuzumuz bu ve çok kötü.

Salın bizi de biraz rahat edelim be liseciler.

Belki de Galatasaray Spor Kulübü'nü gözümüzde fazla büyütüyoruz,bu da bir olasılık olamaz mı?

Bu günkü haber fena, UEFA tekrar incelemeye almış Financial fair play dosyamızı. Tekrar görüşmeye çağırıyor Galatasarayı (santrfor bile almadı diyenlere)
Yine malum yerinden uyduruyorsun.
Tekrar gözden geçirme mevcut anlaşmanın şartlarına uyulmadığı için değil, şikayetler üzerine bu tür anlaşmaları denetleyen departman tarafından verilen bir karar.

Başkanı yedirmeyelim hatası kusuru var eyvallah ama bunu kabul edecek ve özür dileyebilecek kadar da beyefendi birisi bu işler de acemiliği var ama öğreniyor transfer yapmasını da öğrenecek.

Başkan transferde hatalı ama liselilere yedirecek değiliz.

Arkandayız başkan sen bizim istediklerimizi yap biz senin dinazorlar devri kapandı son kalıntılarda yok olsun artık.

maalesef sadece kötünün iyisi o kadar

Liseli bir başkan istiyorum en azından forvet almayı unutmaz.

Liseli bir başkan istiyorum en azından forvet almayı unutmaz.

dursun_ozbek233563456.jpg

D****n bile bu takımı sezona forvetsiz başlatmadi en angut sezonunda bile gitti Podolskiyi aldı.

Türkiye için Türk futbolu için çok büyük olay.Fakat ölçeği Avrupa'ya getirirsen hiç ummadığın takımların müzesinde bu kupayı görebilirsin.Zaten Türkiye ölçeğinde ben kastetmedim onu.Biz bazen Avrupai bir takımmış gözüyle bakıyoruz Galatasaray'a.Fakat değil.Bir dönem olabilirdi doğru 1998-2002 arası falan,Atletico'ya yakındık şimdinin.Fakat devamı gelmedi ve orada kaldı.Devamlılık olmadı yani.Eninde sonunda Türkiye'de faaliyet gösteren bir organizasyon olduğumuzu unutmamamız gerekiyor bu noktada.Bence yönetime olan tepki abartılıyor artık.

Geri
Üst Alt