🎗 Mustafa Cengiz

hic kusura bakma baskan sinifta kaldin bu isler televziyon karsina cikip konusmakla olmuyor bize icraat lazim icraat

yellow friday,grey weekend dediniz cebimizi boşalttık.Sizde klübün kasasını boşaltıyorsunuz anladığımız kadarıyla

Duygu sömürüsü yapıp taraftarı salak yerine koymasını beğenmiyorum. Umarım transfer dönemi iyi bitirir yoksa Dursun remastered olacak.

Diğer transferler Donk gibi olacaksa defolsun. Tavrım net. Kimse Galatasaraydan önemli değildir. Başkanı da oyuncusu da hocası da.

Taraftarın son parasıyla alışveriş yaptığı günleri ne çabuk unutuyorlar. Masadan kalkmasını bilmeyen tipler başkan, yönetici vs kulüpte barındırılmamalıdır.

bugünkü donk sözleşmesiyle eksi puanı aldı devamı gelcek gibi duruyor ,şuana kadar çalıştığını söylemek güç her yeni gelen yönetim projeyle gelir ama hiç gelişme olduğunu görmüyoruz,şuana kadar en azından sponsor bulması gerekirdi önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi var onuda kullanıp ciddi bir sponsor kazandırması lazım ama ümit vermiyo inşallah yanıltır ne diyelim.
NOT:dursundan kurtulcaz diye yeni bela almış olabiliriz başımıza inşallah yanılırım.

aklı basında kımse o parayı donka vermez gecmıs olsun

biraz daha sogukkanli, daha az duygusal davranmali

profesyonel görüntü vermiyor

Donk'a 1.895+200 vermek ne kadar yersizse Mustafa Cengiz'i hemen hain ilan etmek te o kadar abartılı. Mustafa Cengiz'in içine sindiğini sanmıyorum. Hoca ısrarcı oldu muhtemelen.

Kaybettiğiniz başkana dönüp de bi daha bakın renkdaşlar.

dursun-%C3%B6zbek_1482083_m.jpg

Yapacağı bir sonraki transferle gönüllerde tekrardan taht kuracaktır

Eleştirmek de haksız ama övmek de tam saçmalık. Henüz sportif olarak bir halt görmedik lakin Donk , kısmen Mugdat ve de demeçleri ile yaptıkları arasında tutarsızlık sıkıntılı. Umarım Arap atı gibi sonradan açılır ne diyelim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün yeterince kızdım başkana. İnşallah bundan sonra daha dikkat edilir.

——————

Böyle devam edersen herkes senden nefret etmeye başlayacak şeffaflık iyi de her b.kuda anlatma

Geri
Üst Alt