🎗 Mustafa Cengiz

Tam bir rezillik.
Dursunun hiçbir vasfı yokdu birazcık parası var diye seçildi.Bunda hiçbirşey yok.

Bu adam bu klübe başkan olduysa biz bitmişiz.
Ben iddaa ediyorum bu klübün başına çok rahat fbli veya bjkli birisi başkan olabilir.
O kadar vahim durumdayız.

Hayır biz neyi bekliyoruz ki..Adam diğer çapsız eski başkanlar gibi buraya reklamını yapmaya gelmiş.Galatasaray umrunda olur mu...
Bunların hepsi sözde Galatasaraylı.Bunlar şu takımı birazcık sevse maç sonu böyle açıklamamı yapar.

"Geçme Namık Kemal Köprüsü'nden
Ürkütürsün vakvakları
Ebenin bahçesine çam diktim
Git topla kozalakları"

müthiş anlattın başkan

Ula hadi aciklama yapmasini bilmiuonuz yahu etrafinizda da mi hic adam yok

Joder!!

Bu adamdan başkan olmaz.
Gidip tüpçünün suratına tüküreceğine bize şiir okuyup duruyor.

hiçbir ağırlığı gücü olmadığı gibi kendisi artık ses çıkarmaya da korkar duruma gelmiş

Çıkıp takımını savunmayan bir Galatasaray başkanı olamaz

Benim gözümde kendisinin başkanlığı bitmiştir kısa zamanda da resmiyete dökülür ...

Tek tek siyasetçileri ziyaret etmeyi her gördüğü mikrofona "UEFA 'dan sayemizde ceza almadık" demeyi bir kenara bırakıp Galatasaray Başkanı olduğunu aklına getirmesi gereken kişi

Yav kafayı yiyecem 1 değil 2 değil sürekli Galatasaray 'ın hakkı yeniliyor sen gücünü yetirip de bir dişe dokunur açıklama yapmıyorsun ...

Aklı varsa işi gücü bırakıp 2 şeye odaklanır:

1. Santrfor transferi en az 2 tane

2. TFF itlerinin istifası için gece gündüz lobi yapıp, namus şeref davası gibi peşine düşer

Açıklama maçıklama bir halta yaramıyor..

Kurtuluş reçetesi, bu ikisini yapmayacaksa alsın ceketini yürüsün gitsin işine.....

YARIN O TOPLANTIDAN SONRA SON SANSIN

1. Bu takımın forveti yok. Sadece Gomis kalsa maddi manevi daha iyi durumdaydık. Gomis'e devre arası izin vereceğiz deyip anca o zaman 6 milyona bırakmalıydınız. ŞL'de 1.liği kovalıyor ligde daha fazla puana sahip durumda olurduk şimdi. Eren ve Sinan'ı forvette görünce taraftar olarak bizler ne hissediyorsak sahadaki geri kalan 10 kişi de aynısını hissediyordur.

2. Transfer yapamadığınız için hocaya karşı diliniz kısa. Bu takım fizik olarak niye dökülüyor ve neden devamlı adele sakatlığı yaşanıyorun hesabını sormanız gerekirdi, soramıyorsunuz. Terim'e hocam Tff meselesini bize bırak diyemiyor hatta herifleri neredeyse övüyorsunuz.

3. Terim'ı korumak adına federasyonla olan mücadeleden hem onu hem oyuncuları uzak tutmalıydınız. Serdar hakeme nasıl top atar, Donk, Garry vs hangi akla hizmet o davranışları sergiler. Futbolcuların konsantrasyonu hoca gibi futboldan uzaklaşıyor. Saha içinde yapmadıkları yardımlaşma ve birlikteliği gerginlik yaşanan yerde sergilemeleri anlamsız. Dıj güjler ile mücadeleyi siz yapın futbolcu da işini. Muslera konsantre olsa ya da Belhanda fener maçı farka gidebilirdi veya dün Onyekuru fırsatı değerlendirseydi.. Rakiplere ve hakeme fırsatı biz veriyoruz oynadığımız yetersiz oyun, gösterdiğimiz eksik mücadele ve konsantrasyonla.

4. Gücünüz yetiyorsa perde arkasında mücadele edersiniz eğer bunu yapamıyorsanız Aysal gibi az, öz ve vurucu cümlelerle gündem yaratır ve taraftar ile birlikte medyaya da tesir etmeye çalışırdınız. Aleyhimize hatalardan hazırlanacak bir kolaj video ne kadar zor olabilirki. Defalarca konuşup kendinizi yalanlar duruma düştünüz ya da taraftar tepkisi ile çark ettiniz, sonra bir daha çark...

5. Tff ile ilgili meseleye bir şey deniyorum esasen çözümün olup olmadığını az çok ülkedeki herkes biliyor. Biz önce kendi işimizi halledelim. Terim' in transfer başarı oranı yüksek değil, Apo da bu işi kotaramaz, kotaramadı. Oyuncu alım satımında yeterliliği daha fazla olan birileri scout ekibinin önerilerini dikkate alıp transfer yapmalı. Teknik ekibe işini bilen personel alınıp takımın fizik kalitesi hiç olmazsa bir iki seviye yukarı çekilmeli.

6. Daha fecaat hakem yönetimlerine rağmen şampiyon olmayı başardık. Eşit şartlarda yarışmadığımızı bilip ona göre saha içinde mücadele etmeliydik. Bizim kötü oyuna, anlamsız cezalar yemeye ya da böyle durumlara fırsat vermeye hakkımız yok. Tepki verenler olacaktır ama mevcut sürece en az federasyon kadar Cengiz yönetimi ve Terim de hataları, başarısızlıkları ile etki ettiler.

Dursun gitsin diye cok ugrastik, dursundan beteri geldi. Takimi forvetsiz birakti bir sürü para kaybına neden oldu. Fatih hocayi köpeklerin önüne atti. Galatasarayin haklarini savunamadi. Git bol bol foto çek islerin düzelsin. Abdurrahim ve Mustafa kendi siyasi ve kişisel cikarlarini Galatasarayin önüne koymuşlardır. Defolup gidin rezil herifler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kibar olma çabası içerisinde. En kibar başkanımız Özhan Canaydın bile Ali Aydın itine düdük astırmış adam.

Yazın çok söledim bundan ancak Antepe başkan olur diye

Geri
Üst Alt