🎗 Mustafa Cengiz

3FAEAC88-FD06-4B54-9FFD-F1AD18CD2120.webp
B023015D-5467-457B-8D81-F522E20F69C9.webp

Gördüğümüz gibi adamların bizim olduğu kadar Galatasaray umurlarında değil.

Şu resim sonrası benim için Dursun'dan bir farkı yok.

Son düzenleme:
Fatih Terimin yüzüne nasıl bakıyorsunuz kepaze herifler. Amacınız ne sizin taraftardan korkunuz hiç mi yok?

Ne değişti cengiz?

Bu adam ne zaman istifa edecek.
Koyayim ffpsine hepi topu 30 milyon euro fazla kazandık diye dokunulmaz olmasını istiyor.

Hergun ayrı bir rezillik.

yali cocuguyla fatih terimi nasil yedik muhabbetti mi yapiyor bu baklavaci

kafadan kontak bi herif olduğunu divan kurulu kürsüsünde ilan etmişti imho

Adaminda hic kazanma sansi yok. Bulusma ve beraber izleme tekliflerini kabul etmezse, TFF bize bir yerden vurmak icin yer arar.

Kabul ederse, bizim taraftar ana avrat düz gider.

Ben bizde hayatta baskanlik yapmazdim. Ülkede fazla omurgali ve gururlu olursan, TFF hakemleriyle yada Süper finallarla senin yoluna engeller koyar.

Adaminda hic kazanma sansi yok. Bulusma ve beraber izleme tekliflerini kabul etmezse, TFF bize bir yerden vurmak icin yer arar.

Kabul ederse, bizim taraftar ana avrat düz gider.

Ben bizde hayatta baskanlik yapmazdim. Ülkede fazla omurgali ve gururlu olursan, TFF hakemleriyle yada Süper finallarla senin yoluna engeller koyar.

Tff ile alakasi nedir ?

Tff ile alakasi nedir ?

Ali koc fiko gibi pustluk yapip Cengizin arkasindan tff falan basvurulsa hic sasirmazdim. Ben Mustafa beye elimi uzattim, onlar bize saygisizlik yapiyor diye kendi takimindaki krizi unutdurmak icin, bizi hedefe alirdi ve medya da isini yapardi.

Meloya retweet yüzünden ceza veren adamlar, Cengiz yanlarina gitmedi diye belki birsey uydurup cezasini uzatirlardi.

Ya bu herifler degilmi stadyumdan çıkana kadar sirinleri oynayıp sonra hocana hakaret eden. Bu heriflerle nasil gidip gülüp eglenebilirsin hadi bunun yüzu hep asık belli olmuyor o yanindaki gevşek nedir oyle kan beynime sıçradı ya

Ali koc fiko gibi pustluk yapip Cengizin arkasindan tff falan basvurulsa hic sasirmazdim. Ben Mustafa beye elimi uzattim, onlar bize saygisizlik yapiyor diye kendi takimindaki krizi unutdurmak icin, bizi hedefe alirdi ve medya da isini yapardi.

Meloya retweet yüzünden ceza veren adamlar, Cengiz yanlarina gitmedi diye belki birsey uydurup cezasini uzatirlardi.

Ustat bu basketbol maci oncesi sinan erdem degil mi , futbol federasyonu ile alakasini cozemedim halen

Geri
Üst Alt