Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.855
- 12.935
- 2.343
Bunun sacma aciklamalari yetmiyor bir de oglu mu cikti basimiza.
Adı Sarper diye uyuz oldun değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun sacma aciklamalari yetmiyor bir de oglu mu cikti basimiza.
Adı Sarper diye uyuz oldun değil mi?
Ehli sünnet büyüğümüz sayın cengiz başkanımıza karşı seviyeyi koruyalım Hari Beyciğim.christmas partisi ha
yuh be
Gsc cildirdi forvet istiyor diye bagirmazsan üzülürüzPastanin 4 uncu yildizini mideye indirdim , senede 1 kere seker yersek yeriz , bari namima yakissin , yildizli olsun
Ekli dosyayı görüntüle 34976
1905 Kültür Sanat Spor Derneği’nin üyelik berat törenine katılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Forvet forvet diyorlar. Artık rüyama giriyor. Çok haklılar”
Mustafa Cengiz: “Geçici de olsa geçmiş dönemlerden gelen mali sıkıntılar hepimizi had safhaya getirdi. Bunları tek tek aşıyoruz. İki gündür uyku uyumuyorum. Vergi yatırmamız lazım. Yarın 27 milyon lira yatıracağız."
Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da herhangi bir hata, bir yanlış, eksik varsa ve biz yönetimdeysek, bizim kusurumuz olsa da olmasa da sorumlu olan biziz”
Mustafa Cengiz: "Bir yanlış, hata, başarısızlık varsa o ne teknik heyetindir ne de taraftarındır. O tümüyle bizim yönetimimize aittir. Onları temsilen de bana aittir. İnşallah bunları düzelteceğiz. Roma bir günde kurulmadı."
Mustafa Cengiz: "Henüz 1. yılımızı da doldurmadık. Üçüncü aydan beri ayrılmamızı isteyenler var. Onlara da saygı duyuyoruz ama biraz izin versinler çalışalım.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi