🎗 Mustafa Cengiz

Komisyinculara ve managerlere fırsat verme bana yeter.

Sonrasında başarı ve mali disiplin de kendiliginden gelecektir.

Yeterki hırsızlığı önleyin.

1905 Kültür Sanat Spor Derneği’nin üyelik berat törenine katılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Forvet forvet diyorlar. Artık rüyama giriyor. Çok haklılar”
Mustafa Cengiz: “Geçici de olsa geçmiş dönemlerden gelen mali sıkıntılar hepimizi had safhaya getirdi. Bunları tek tek aşıyoruz. İki gündür uyku uyumuyorum. Vergi yatırmamız lazım. Yarın 27 milyon lira yatıracağız."
Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da herhangi bir hata, bir yanlış, eksik varsa ve biz yönetimdeysek, bizim kusurumuz olsa da olmasa da sorumlu olan biziz”
Mustafa Cengiz: "Bir yanlış, hata, başarısızlık varsa o ne teknik heyetindir ne de taraftarındır. O tümüyle bizim yönetimimize aittir. Onları temsilen de bana aittir. İnşallah bunları düzelteceğiz. Roma bir günde kurulmadı."
Mustafa Cengiz: "Henüz 1. yılımızı da doldurmadık. Üçüncü aydan beri ayrılmamızı isteyenler var. Onlara da saygı duyuyoruz ama biraz izin versinler çalışalım.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özelikle son cümlesinde yüzde yüz haklı.

Başarılı olur olmaz bilemem ama atom bombası teslim almış kişileri bukadar kolay linç edilmesi bazı taraftarlar tarafından inanılmaz bir yaklaşım açıkçası.

Transfer hataları oldumu oldu ama bunun için 4-5 aylık bir yönetimi bitirmekde fazla uzun boyluluk gibi sanki

Dogruysa tam bir rezalet.

Dogru ama AMK'nin yaptigi haber de tam fiyasko, Demiroren sadece feyk iddia edildi transfer haberciligi yapiyor ki onlar da cizgiyi astiginda (Albayrak artik konusmayacak tarzi) uyarildilar

Millet yonetime sovmek icin sebep ariyor baskan cok dogru aciklamalar yapmis hem sorumluluk ustlenmis hem dogru elestiriyi yapmis, gormezden gelmeyeceksiniz umarim

Kaçıncı açıklama bilmiyorum ama paşamız sonunda sorumluluk üstlenmeyi akıl edebilmiş.

Yönetim doğru işler yapıyor anlaşılan bu ülkede kim bir şey yapmaya çalışsa hemen aşağı çekme gayretleri

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bir zahmet yapsin onuda, bir ziyareti Galatasaray icinse ücü ise kendi isleri icindir

Ya iyi hoş da 27 Milyon vergi, rüyama girdi falan. Yani bunları çözmekle yükümlüsün zaten.

Gılgamış destanı gibi anlatılacak şeyler değil bunlar.

Baskette 20 senelik tarih sanıp en önemli maçımızı kazandık tarihte demek falan. Ya ben Başkan olsam bundan kötü olmaz.

bi haftada 2 büyük gaf yaptı. basketbol tarihinin 20 senelik sanmasına mı, yoksa ozan ın 7.5m a serbest kalır maddesini teklif gelince öğrenmesine mi üzüleyim bilemedim.
eğer ozan'ı kaçırırlarsa ellerinden kendilerini de gitmiş saysın yönetim. affedilir bişey olamaz çünkü bu.

bi haftada 2 büyük gaf yaptı. basketbol tarihinin 20 senelik sanmasına mı, yoksa ozan ın 7.5m a serbest kalır maddesini teklif gelince öğrenmesine mi üzüleyim bilemedim.
eğer ozan'ı kaçırırlarsa ellerinden kendilerini de gitmiş saysın yönetim. affedilir bişey olamaz çünkü bu.

Teklif gelince öğrenme olayı yalanlandı.

mustafa cengizin kimden sonra görevi devr aldıgını cok cabuk unuttu taraftar tarihimizin en büyük HIRSIZINDAN devrealdı bu görevi ,eleştirelim ama bunu es gecmeyelm

dursun malına diyecek bişey bulamıyorum zaten. asgari ücret verdiğin bi adama 7.5m a serbest kalır maddesi koydurmak neyin nesi acaba? kulüpte bu karara etki eden hala birileri vardır bak, onlar bulunup bir an evvel def edilmeli.
ozan da kalkar giderse kimse o çocuğa kızmasın. büyük suölu D.Ö denen haindir. karabela gibi çöktü üstümüze hala yaptığı pislikler temizlenmedi.

mustafa cengizin kimden sonra görevi devr aldıgını cok cabuk unuttu taraftar tarihimizin en büyük HIRSIZINDAN devrealdı bu görevi ,eleştirelim ama bunu es gecmeyelm

Yanlış.

Gidenin rezalet olması gelenin kötü olmasını aklamamalı.

Kötü ise gider
Rezalet ise rezil edilerek gider

Vasata talim edip, biat etmek Galatasaray kültüründe yoktur. Hanedanlık ile yönetilmiyor bu kulüp.

Galatasaray'ı boşverin x bir amatör kulübünün başkanısınız ara transfer dönemi geliyor değerli futbolcularınızın sözleşme fesih bedellerinden haberiniz yok.Diyeceklerim bu kadar.

Geri
Üst Alt