Kisisel hangi isleri mesela ? Ne guzel , soyle bir sey , dogru veya degil onemi yok . Gectim kanit da istemiyorum , mesela hangi sahsi isleri icin nereyi ziyaret etti ? Hadi en azindan tahmine bile raziyim ..
Iki , sponsorluk denen seyi acikladim defalarca , bir sponsorluk niyetindeki firmaya gidilmez , gelirler senin cazibeni firsata donusturmek icin para oderler ve reklam yaparlar , demek ki sen artik cazip bir reklam mecrasi degilsin . Fb bunu yapmak istediginde sirada 10 larca nefer var , hamdi akin verir , aydinlar verir , tff de olmasa ozdemirler verir , ulker ailesi verir . Hic birine muhtac olmayan ali koc veriyor zaten su an
Cengiz in mali anlamda eti ne budu ne ? Sen bu elestiriyi , ortada sponsorun kalmadigi donemde tasin altina elini koymayan nice GS lilere soyle , mesela neden thy ile bilet parasina anlasma yapilirken ali sabanci cikip da pegasustan sponsorluk vermiyor onu sorgula
Dursun gitsin de ne olursa olsun denen donemde 1 aday cikmazken bu adam tek rakip oldu , sonra pasta cazip gelince hic adini duymadigimiz ozan korkutlar burak elmaslar turediler bir anda , kulak reis adnan ozturk cikiverdi mikrofonlara hemen , neredeydiler kulup 3-4 senedir dibi kazarken , nerede ultra zengin aysal basketbola destek verecekti hani ?
Bir seyleri elestirirken dogru seylerle elestirin hep birlikte elestirelim , ama anlamsiz mantiksiz maddeler uzerinden yaparsak bunun hic bir faydasi olmaz
Bak ali koc tan zengin adam mi var ? Sirf cepten milyonlarca euro hibe etti , duzeltebiliyor mu bir seyleri , 5 ayda dibe vurdular 17 inci adamlar .. fikretin durumu meydanda .. oyle fark yaratacaksin demekle olmuyor bu isler , zor oyunu bozar , bu finansal yapilarla kulupleri kapanmaktan kurtarsalar bile basaridir bu 4 buyuklerin baskanlari
Biz bu gunleri 10 sene oncesinden soyledigimizde de vasatci deniyordu , bakalim 10 sene sonra bugunleri de arayacak miyiz
Son olarak emreye katiliyorum , gomis in ayriligindan sonra modeste de cok zaman kaybedip , dogru karar verseler bile alternatif uretememekte ciddi suclular , fakat burada emre omer gibi adamlarin tamamen terim e evet denmek zorunda kalinarak alindigi da bir gercek
Bir baska gercek de , bu kadar emre ve GS denmisken fb alsa idi , o zaman bugunku gibi mi sag duyulu olacakti herkes ? Sanmiyorum
Emre transferinin gerceklesme asamasindaki basliga girin , ne adaklar adandi gelsin diye neredeyse okuyun