🎗 Mustafa Cengiz

dursun malına diyecek bişey bulamıyorum zaten. asgari ücret verdiğin bi adama 7.5m a serbest kalır maddesi koydurmak neyin nesi acaba? kulüpte bu karara etki eden hala birileri vardır bak, onlar bulunup bir an evvel def edilmeli.
ozan da kalkar giderse kimse o çocuğa kızmasın. büyük suölu D.Ö denen haindir. karabela gibi çöktü üstümüze hala yaptığı pislikler temizlenmedi.

Asgari ücret verdiği adama 7.5 koyduysa cok bile ben olsam 2ye verirdim dursunu tebrik ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

niye koyarsın o maddeyi benim derdim 7si 3ü 5i değil.

dursunu savunmak Galatasaray'a ihanettir
yalancıları hırsızları sevmektir

eğer öyleysen sıkıntı yok

Hic bir baskan , sozlesmelerde ayrilmak icin bir rakamin yazdigi bedel yazmam istemez cunku kulubun aleyhinedir bu madde, orada 100 bile yazsa , yazmamasina gore kotudur

Bu tip maddeleri menejerler ve oyuncular ister ve sart kosarlar , oyuncu kasarli ise kendisi , genc ise de menejeri der ki , 7,5 yazalim ucreti de sunu verelim , sen eger adamin ayrilma maddesini kabul etmez isen 100 isteyecegi yerde 150 ister maas olarak , cunku teklif gelirse baska yerden daha cok kazanma olasiligini da sifirlamis olursun

Dolayisiyla hic bir yonetimi dursunu bile oraya bunun yazilmasi noktasinda elestirmem , cunku sozlesmede bir de karsi taraf var , taleplerde onlar belki maas miktarinda geri adim attilar bizimkiler de 7,5 a tamam dediler

Diger genclerde de vardir muhtemelen bu tip maddeler

Diger konuya gelince , yonetim her oyuncunun sozlesmesinin her maddesini otomatik bilemez , gundeme gelirse bakilir incelenir , o sozlesmelerde tonla bonus , fesih sartlarina ait madde olur ve profesyonel herhalde 40 civari oyuncumuz vardir , bunlarin hepsinin her maddesini bilmek zorunda degil kimse

Bir sebep olustugu zaman bakilir ve adim atilir , ayrica dogru haber veren ugur k ya da soylenmeyen sey kalmadi , adam 1 aydir bu maddeyi soyledi zaten

Baskanin hatasi bilmedigi ve her soruldugunda bilmesi mumkun olmamasi normal seylerde surekli bir cevap verme zoru da hissetmesi .. bu hata iste

Gezme dolasmaya gelince , baskanlar aslinda bir numarali gorev olarak kulubun protokolunu ve temsilini ustlenirler , ve bu gezmelerin baskanin kendi hesabina ilgilendigi is kollari ile hic bir alakasi yok , hepsi Gs adina bir borc ya da taaahhudu erteleyebilir miyiz , su belediyeyle ilerideki x tahsisi halledebilir miyiz , bilmem kim beni aramis , geri donmezsem yarin bir isi dusebilir kulubun gibi seyler

BilMeden etmeden sirf konusmus olmak icin konusuyorsunuz acikcasi bazen .. baskanin burada da hatasi var , tum bu ziyaretleri yap ama hepsinde de Gs orgtan koskoca fotograflar , imzali forma teslim etme goruntuleri de yayinlama .. bu kadar gorsele gerek yok

Transfer için hiç bir planları yok.Yine son dakikaya kadar oyalayacaklar.Ve herkes Eren’e kalmaktansa Demba Ba ya da vasat bir oyuncuya bile razı hâle gelecek.Şark kurnazlarıyla en fazla bu kadar olur.

Son olarak , yine cok amatorce soylenen seylerden biri , "isi bu tabi ki yapacak..." , bir seyleri yonetmek , gecmiste yapilmis hatalari toparlamak dugmeye bastin hadi oldu basitliginde mi ?

Senden alacakli bir otorite var , devlet olur , kurum ya da 3 uncu kisiler olur . Tabi halledecek 27 milyonu isi bu denmis , dalga mi geciyorsunuz birader ?

Senin borclu oldugun , taahhut verdigin adam GS yi tanir , dursun cengiz bilmem ne cok umrunda mi ? Baskan degisti , onceki sozlesmeleri yok saysin , borclari odemesin "halletsin"

Biraz hayat tecrubesi sahibi insanlar olarak nasil boyle beklentiler icine girdiginizi anlamakta zorlaniyorum

Bir de capraz sacmaliklar var , orayi burayi ziyaret etmesine de elestiri , o kurumlarla yapilacak maddi duzenlemelere de istek var , nasil is bu ?

Telefonla "bak ben cengiz , GS baskani cengiz ! Sil hemen o vergiyi kafami kizdirma.." filan seklinde mi yurutulmesini umuyorsunuz ?

Transfer için hiç bir planları yok.Yine son dakikaya kadar oyalayacaklar.Ve herkes Eren’e kalmaktansa Demba Ba ya da vasat bir oyuncuya bile razı hâle gelecek.Şark kurnazlarıyla en fazla bu kadar olur.

Para yok birader para . Senin de elinde 3 lira kalsa , evdekiler et beklerken , hadi tavuk da olsun deseler de , alin su ekmegi yarim ekmek arasi ceyrek ekmek yapin yiyin dersin

Adamlarin eli kolu bagli , mevcut sozlesmeler kapi gibi , sureler devam ediyor , maaslar adamlarin ayrilmasini aptal kilacak kadar yuksek

Ne yapsinlar yahu !!?? Para bulup bulusturur alirlar o da mesele degil , 1-2 adam alir GS veya yoneticileri , ama o zaman da ffp kotamiz dolu , onu ucu ucuna ayarlamisken avrupa katilimini mi riske atsinlar ?

Onu yapip sampiyon olup sonra uefa kusura bakmayin limiti astiniz dese ne diyeceksiniz

Allah askina bilgi ile veya realist , uygulanabilir cozumlerle elestirin su adamlari

Mesela terim ve yonetimi emre , mugdat , omer 3 lusunu almayin , gerekirse 5 milyonu sirf kiralik bedeline gomun ve 1 tane adam akilli ileri uc elemani alin deyin , basimla beraber , dogru olurdu bence de

Fb piyasayi yukseltmisken alirdi emreyi o zaman , 3-5 gene soven olurdu emre kaptirildi diye ama GS nin toplam faydasina bir hamle olurdu . Bu hatadir ve elestirilebilir

Ama yok GS isen alacaksin , gondereceksin edeceksin , yok gunumuz dunyasinda boyle bir sey , bak bjk nin kiraliklari nasil dagitti takimi ayrildikca , satisi yapilan adamlarin da bizim belhanda feghouli gibi 4 u asan maaslari yoktu , tosic tosic deniyor , tosic in maasa bak atiyorum fernandonun maasa bak , almiyorlar iste o maaslara adam , alacaklari varsa zaten gomis gibi koparip aliyorlar

Mantikli konusalim allah askina ya

Para yok birader para . Senin de elinde 3 lira kalsa , evdekiler et beklerken , hadi tavuk da olsun deseler de , alin su ekmegi yarim ekmek arasi ceyrek ekmek yapin yiyin dersin

Adamlarin eli kolu bagli , mevcut sozlesmeler kapi gibi , sureler devam ediyor , maaslar adamlarin ayrilmasini aptal kilacak kadar yuksek

Ne yapsinlar yahu !!?? Para bulup bulusturur alirlar o da mesele degil , 1-2 adam alir GS veya yoneticileri , ama o zaman da ffp kotamiz dolu , onu ucu ucuna ayarlamisken avrupa katilimini mi riske atsinlar ?

Onu yapip sampiyon olup sonra uefa kusura bakmayin limiti astiniz dese ne diyeceksiniz

Allah askina bilgi ile veya realist , uygulanabilir cozumlerle elestirin su adamlari

Mesela terim ve yonetimi emre , mugdat , omer 3 lusunu almayin , gerekirse 5 milyonu sirf kiralik bedeline gomun ve 1 tane adam akilli ileri uc elemani alin deyin , basimla beraber , dogru olurdu bence de

Fb piyasayi yukseltmisken alirdi emreyi o zaman , 3-5 gene soven olurdu emre kaptirildi diye ama GS nin toplam faydasina bir hamle olurdu . Bu hatadir ve elestirilebilir

Ama yok GS isen alacaksin , gondereceksin edeceksin , yok gunumuz dunyasinda boyle bir sey , bak bjk nin kiraliklari nasil dagitti takimi ayrildikca , satisi yapilan adamlarin da bizim belhanda feghouli gibi 4 u asan maaslari yoktu , tosic tosic deniyor , tosic in maasa bak atiyorum fernandonun maasa bak , almiyorlar iste o maaslara adam , alacaklari varsa zaten gomis gibi koparip aliyorlar

Emre alınmamalıydı.Galatasaray başkanı olacaksan kişisel bağlantıların ile klübe sponsor çekip imkan yaratacaksın.Ben de olsam para yok diyip işin içinden sıyrılabilirim.O zaman koca Galatasaray başkanının benden ne farkı kaldı.Şahsi işleri için Galatasaray ismini kullanarak bakan,vekil vs dolaşıp iş bitiriyorlar.Geçiceksin bu para yok hikayesini.Burası ağlama yeri değil.Fark yaratmayacaksan o koltukta işin yok.

Kisisel hangi isleri mesela ? Ne guzel , soyle bir sey , dogru veya degil onemi yok . Gectim kanit da istemiyorum , mesela hangi sahsi isleri icin nereyi ziyaret etti ? Hadi en azindan tahmine bile raziyim ..

Iki , sponsorluk denen seyi acikladim defalarca , bir sponsorluk niyetindeki firmaya gidilmez , gelirler senin cazibeni firsata donusturmek icin para oderler ve reklam yaparlar , demek ki sen artik cazip bir reklam mecrasi degilsin . Fb bunu yapmak istediginde sirada 10 larca nefer var , hamdi akin verir , aydinlar verir , tff de olmasa ozdemirler verir , ulker ailesi verir . Hic birine muhtac olmayan ali koc veriyor zaten su an

Cengiz in mali anlamda eti ne budu ne ? Sen bu elestiriyi , ortada sponsorun kalmadigi donemde tasin altina elini koymayan nice GS lilere soyle , mesela neden thy ile bilet parasina anlasma yapilirken ali sabanci cikip da pegasustan sponsorluk vermiyor onu sorgula

Dursun gitsin de ne olursa olsun denen donemde 1 aday cikmazken bu adam tek rakip oldu , sonra pasta cazip gelince hic adini duymadigimiz ozan korkutlar burak elmaslar turediler bir anda , kulak reis adnan ozturk cikiverdi mikrofonlara hemen , neredeydiler kulup 3-4 senedir dibi kazarken , nerede ultra zengin aysal basketbola destek verecekti hani ?

Bir seyleri elestirirken dogru seylerle elestirin hep birlikte elestirelim , ama anlamsiz mantiksiz maddeler uzerinden yaparsak bunun hic bir faydasi olmaz

Bak ali koc tan zengin adam mi var ? Sirf cepten milyonlarca euro hibe etti , duzeltebiliyor mu bir seyleri , 5 ayda dibe vurdular 17 inci adamlar .. fikretin durumu meydanda .. oyle fark yaratacaksin demekle olmuyor bu isler , zor oyunu bozar , bu finansal yapilarla kulupleri kapanmaktan kurtarsalar bile basaridir bu 4 buyuklerin baskanlari

Biz bu gunleri 10 sene oncesinden soyledigimizde de vasatci deniyordu , bakalim 10 sene sonra bugunleri de arayacak miyiz

Son olarak emreye katiliyorum , gomis in ayriligindan sonra modeste de cok zaman kaybedip , dogru karar verseler bile alternatif uretememekte ciddi suclular , fakat burada emre omer gibi adamlarin tamamen terim e evet denmek zorunda kalinarak alindigi da bir gercek

Bir baska gercek de , bu kadar emre ve GS denmisken fb alsa idi , o zaman bugunku gibi mi sag duyulu olacakti herkes ? Sanmiyorum

Emre transferinin gerceklesme asamasindaki basliga girin , ne adaklar adandi gelsin diye neredeyse okuyun

Onyekuru yu nasıl aldıysa santroforu da o şekilde bulup getire bilirsin yönetim olarak ffp limitini çizmeden.

Doğru yanlış Emre Ömer bilmem neyi de alırsın paranla yaptığın gibi. Zaten bunlara verilen parayla iyi bir santrfor alman mümkün değil pek. Ya kiralık veyahut serbest kalmış birisini bulup getireceksin.

En son Dursunu böyle savunuyordu yok ondan önceki yönetim yok cart yok curt diye.

sent via GSC

Dursun denen salağı savunmak aptallık , Cengiz denen cinsi savunmak ise beyinsizlik . Her ikisi de ayni şey

Kisisel hangi isleri mesela ? Ne guzel , soyle bir sey , dogru veya degil onemi yok . Gectim kanit da istemiyorum , mesela hangi sahsi isleri icin nereyi ziyaret etti ? Hadi en azindan tahmine bile raziyim ..

Iki , sponsorluk denen seyi acikladim defalarca , bir sponsorluk niyetindeki firmaya gidilmez , gelirler senin cazibeni firsata donusturmek icin para oderler ve reklam yaparlar , demek ki sen artik cazip bir reklam mecrasi degilsin . Fb bunu yapmak istediginde sirada 10 larca nefer var , hamdi akin verir , aydinlar verir , tff de olmasa ozdemirler verir , ulker ailesi verir . Hic birine muhtac olmayan ali koc veriyor zaten su an

Cengiz in mali anlamda eti ne budu ne ? Sen bu elestiriyi , ortada sponsorun kalmadigi donemde tasin altina elini koymayan nice GS lilere soyle , mesela neden thy ile bilet parasina anlasma yapilirken ali sabanci cikip da pegasustan sponsorluk vermiyor onu sorgula

Dursun gitsin de ne olursa olsun denen donemde 1 aday cikmazken bu adam tek rakip oldu , sonra pasta cazip gelince hic adini duymadigimiz ozan korkutlar burak elmaslar turediler bir anda , kulak reis adnan ozturk cikiverdi mikrofonlara hemen , neredeydiler kulup 3-4 senedir dibi kazarken , nerede ultra zengin aysal basketbola destek verecekti hani ?

Bir seyleri elestirirken dogru seylerle elestirin hep birlikte elestirelim , ama anlamsiz mantiksiz maddeler uzerinden yaparsak bunun hic bir faydasi olmaz

Bak ali koc tan zengin adam mi var ? Sirf cepten milyonlarca euro hibe etti , duzeltebiliyor mu bir seyleri , 5 ayda dibe vurdular 17 inci adamlar .. fikretin durumu meydanda .. oyle fark yaratacaksin demekle olmuyor bu isler , zor oyunu bozar , bu finansal yapilarla kulupleri kapanmaktan kurtarsalar bile basaridir bu 4 buyuklerin baskanlari

Biz bu gunleri 10 sene oncesinden soyledigimizde de vasatci deniyordu , bakalim 10 sene sonra bugunleri de arayacak miyiz

Son olarak emreye katiliyorum , gomis in ayriligindan sonra modeste de cok zaman kaybedip , dogru karar verseler bile alternatif uretememekte ciddi suclular , fakat burada emre omer gibi adamlarin tamamen terim e evet denmek zorunda kalinarak alindigi da bir gercek

Bir baska gercek de , bu kadar emre ve GS denmisken fb alsa idi , o zaman bugunku gibi mi sag duyulu olacakti herkes ? Sanmiyorum

Emre transferinin gerceklesme asamasindaki basliga girin , ne adaklar adandi gelsin diye neredeyse okuyun

Forumun girişine asılmalı bu post.

Asgari ücret verdiği adama 7.5 koyduysa cok bile ben olsam 2ye verirdim dursunu tebrik ederim

Ayriyeten sağda solda Galatasaray i küçümseyen alay eden sneijdere de 1 milyon ceza kesip sezon sonu paketleyen başkandır

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geri
Üst Alt