🎗 Mustafa Cengiz

Allahaşkına bu adam her açıklama yaptığında utanıyorum o yüzden açıklama yapmasa daha iyi.

Ben bu adami elestiririm ama seviyorum abi. Iyiligi icin elestirmek zorundayiz. Catir catir anlatiyor herseyi

Mustafa Cengiz: "Bu sezon şampiyon olursak artıya geçeceğiz. Keşke Dursun Özbek Riva ve Florya anlaşmasından gelen parayı borçları kapatmak için kullansaydı. 11 futbolcuya 155 milyon Euro ödenmiş. Başkan, "Az konuş" diyorlar, üzülüyorum"

Mustafa Cengiz: "Bu sezon şampiyon olursak artıya geçeceğiz. Keşke Dursun Özbek Riva ve Florya anlaşmasından gelen parayı borçları kapatmak için kullansaydı. 11 futbolcuya 155 milyon Euro ödenmiş. Başkan, "Az konuş" diyorlar, üzülüyorum"
Hee şu tudorun muhteşem kadro yenilemesi olayı. Kazığın kralını soktular aklıma geldikçe sinirleniyorum.

o kadro sayesinde şampiyon olduk kral
Maaşları ödemek için as oyuncu sattık, fernando yarım sezon sakattı FT donku monte etti vs vs 5 edecek adamlara 20 verip uzun vadeli kontrat yaptılar bunun nesini takdir edeceğiz. FT gelmeseydi şampiyon falan olamazdık ayrıca.

Sadece dursun degil , polat dahil o donemden gelen tum yigin

Canaydini cok katmiyorum rakamlar katlanilabilir duzeydeydi o donemde

Açıklamalarını beğendim başkanın. İyi niyetinden şüphem yok.

2 gun sonra sovulur burda o yüzden sevıyorum tarzı msjlarınızı sonraya saklayın

FFP için Eren'i satmadan forvet alamayız mı demiş?

Geri
Üst Alt