🎗 Mustafa Cengiz

Yan yana oturmaları normal.Parti başkanları da birbirlerini gördüklerinde sohbet ediyolar.Düşman değil rakibimiz..

Adamların ismini yan yana yazmışlar ne yapsın bana yeni koltuk verin diye olay mı çıkarsın boş yapmayalım. 2-3 ay önceki birlikte çekildikleri fotoğrafa laf edebilirsiniz ama her şeyin suyunu çıkarmamak gerek.

Tek kelime konuşmadılar. Orada bir törende, zaten diken üstündeyken, bana başka yer ayarlayın diyerek problem çıkarıp kurulda ve medyada antipatiklik yaratmanın alemi yok..

Mustafa Cengiz'i muhtemelen liseciler kurtardi

Cengiz'de zaten koltuk sevdasi var belli oluyor, iletisimi de cidden les

Anca boyle taraftar sevgilisi olabilirdi o da oldu

Ben artik bu adamin her isine supheyle bakacagim

Lise tayfa kurtardı resmen gayet başarısız bir dönem bütün branşlarda dibi görmüşüz, muhtemel kaybedilecek futbol şampiyonuluğu sonrası ihale üstüne kalacakken kahraman oldu.

Yanlız liseliler sayesinde iyi yırttı büyük ihtimal kaçan şampiyonluk sonrası yazın teneke bağlanıp gönderilecekti şimdi yarı gerçek yarı abartı bir düşmana karşı savaş veriyor izlenimiyle kahramanlık tasliyacak hepsi o genel kuruldakilerin suçu

Aynen. Buradakilerin %98i kendisine sallarken bir anda kahramanımız, son kalemiz oldu. Kısmet.

Düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesi online liselilerden kurtulak Cengiz'i istediğimiz an yollarız zaten rahat olun.

Galatasaray yönetiminin, yabancı oyuncuların Mart ayı hak edişlerini bu ay içinde futbolcuların hesaplarına yatırdığı ve diğer oyunculara da önemli ödeme yapıldığı öğrenildi. Sarı kırmızılı oyuncuların UEFA'ya gönderilecek borçsuzluk kağıtlarını imzaladığı, Galatasaray'ın bu noktada bir sıkıntısının bulunmadığı belirtildi.

Bu tablonun oluşması, oyuncuların hiç sorun çıkarmadan kağıtları imzalamasında ise 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'a duydukları güvenin de etkili olduğu ifade edildi.

Geri
Üst Alt