- 23 Temmuz 2011
- 75.688
- 51.178
- 4.843
Etliye sutluye karismadigi susup pustugu zaman iyi adam olur tabi rts.iyi adamdın başkan. şu saatten sonra çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum başkanlığının.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etliye sutluye karismadigi susup pustugu zaman iyi adam olur tabi rts.iyi adamdın başkan. şu saatten sonra çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum başkanlığının.
Etliye sutluye karismadigi susup pustugu zaman iyi adam olur tabi rts.
bugünle alakası yok kiiyi adamdın başkan. şu saatten sonra çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum başkanlığının.
Iyi de abicim. Sende yuklendikce yuklenmeyeceksin yaw oyle bi dunya yok. Senin istedigin gibi bir adam yok piyasada yani. Adam senin her dedigini yapmis, 30 oyuncu almis sana. Parmaginda oynatiyosun adami. Burada kulubun baskani da terim aslinda, cengo sozde baskan diyorduk. Adam da sana arda olmaz diyor istemiyoruz diyor. Bir dedigini de yap.bu zamana kadar o adamın sayesinde ayakta kalabiliyorsan evet etliye sütlüye karışmayacaksın.
yaw arda konusunda haksız zaten. gereksiz uzattılar mevzuyu. kestirip atılmalıydı ya da alınmalı neyse artık. fayda sağlayacağını sanmıyorum ama şu tatsızlığa da yer verilmemeliydi. arda konusuna gelmeden birsürü mevzu yaşandı büyük ihtimal arda konusunda da bardak taştı. şimdi oturup bir masaya konusmak yerine basın ile birbirlerine cevap veriyorlar.Iyi de abicim. Sende yuklendikce yuklenmeyeceksin yaw oyle bi dunya yok. Senin istedigin gibi bir adam yok piyasada yani. Adam senin her dedigini yapmis, 30 oyuncu almis sana. Parmaginda oynatiyosun adami. Burada kulubun baskani da terim aslinda, cengo sozde baskan diyorduk. Adam da sana arda olmaz diyor istemiyoruz diyor. Bir dedigini de yap.
Hoca bu yuzden butun baskanlarla.sorun yasiyor. Herkes gorev alaninda kalsin yaw. Veto yemisse bi oyuncu mevzu kapanir. Ustelik bu adam da Arda yani. 3 yildir top oynamamis adam. Son 2 yilda 5 mac ust uste ilk 11 baslamamis. Basaksehirde bile tutunamamis adam hea.
Başkanınız:
![]()