🎗 Mustafa Cengiz

Aklı sıra maç sonuçlarından dolayı hastaneye kaldırıldı algısı yapacaklardı. Şerefsizlere bak ya.

Ulan yataga yattim oyle bi twittera bakayim dedim haberi gordum gece gece morlaim bozuldu. Sonra Yusuf baskanin twitiyle moralim yerine geldi.fanatik gibi serefsiz olusumlar yuzunden durduk yere insanlar uzuluyo.Ulan hadi transfer yalani yaptiniz,maliyet yalani yaptınız,hakemdi oydu buydu yalani yaptiniz da insanlarin sagligiyla ilgili yalan haber yapmayin be seref yoksunlari.Bu adam 1 ay icinde 2 buyuk ameliyat gecirdi ve saglik durumu su an icin supheli durumda.Utanmaz,arlanmaz,haysiyetsiz herifler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekran göruntusu alıp foto paylasmak nedır apo hemserım yaw benım peder bıle yapmıyor bunu

allah gecinden versin ama gidişatı kötü görünüyor

EaZEB6kWkAEhGST

Allah şifa versin pek iyi görmedim ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkanımızın durumu iyi gözükmüyor. Bırakın da dinlensin.

adam çökmüş resmen
tez zamanda iyileşir inşallah

Çok zayıflamış cidden bence en azından bu sezonluk tamamen bırakmalı başkanlığı, Günde 13-15 saat çalıştığını ve sürekli telefondan toplantılar yapıldığını söylüyordu. Görevi tamamen Albayrak ve Günay'a bırakmalı sağlığından asla önemli değil.

başkanın artık devam etmesi çok zor gözüküyor.. Bu yaştan sonra bu zorlu süreci yaşayan birinin, aşırı stresli bir ortamda çalışması hiç doğru olmaz. Belki kendisi istemez ama bırakıp, dışarıdan destek vermeli artık.

Okadar ameliyatı normal.birisi geçirse mezarda bile olabilirdi adam dayanikli saglammis helal.olsun
Keşke şampiyon olabilsekek ve başkana armagan etsek

Mükemmel bir insan, bu hali gerçekten bizleri üzüyor. Umarım en kısa sürede toparlanır.

Saglik herseyden önemlidir

Göreve devam edecekmis etmeyecekmis hic umrumda degil yeter ki sagligina kavussun

Allah acil sifalar versin

Takım umuyorum ki şampiyon olacak ve bu şampiyonluğu sana hediye edecek başkanım. Bir an önce toparlanman dileğiyle..

Fotoğrafta iyi durmuyor çökmüş adam bu illet hastalıkta normaldir Allah yardımcısı olsun..

Geri
Üst Alt