🎗 Mustafa Cengiz

qGY8rq.png

Evet cevap istiyorum Gürkan Karadeniz

Seçim sonrası konuşmalarında ilk defa bir başkana karşı seçim kazanıldı vs gibi bir şey mi söyledi?

En azından başkana benziyor.Yani lider bir duruşu var.Biliyorsunuz Galatasaray 2.5 yıldır başkansızdı.

Teknik direktör konusuna değinen Mustafa Cengiz, "Fatih Terim, Drogba, Bielsa ve Tuchel ile gibi isimlerle görüşürüm, mali anlamda en uygununu seçerim. Fatih Terim ile görüşürüm dedim. Getiririm demedim. Oyuncu antrenörü olması için Sneijder ile de görüşeceğim. Bize öyle bir teknik direktör gerek ki, başarıya aç, yenilgiyi kabul etmeyen ve kemik seslerinden çekinmeyen bir takım ortaya çıkarmalı. Fatih Terim ile başkan olmadan görüşmeyeceğim. Mevcut yönetim de lütfen seçimler sonuçlanana kadar kimseyle sözleşme yapmasın" dedi

Zamanında dedikleri

Hayırlı olsun camiamıza.

Umarım biraz olsun nefes aldırır bizlere.

Hayırlı olsun en azından konuştuğunu anladığımız bir Başkan'a sahip olduk

Transferi unutun yalnız mali yapıda frene basıcaz demiş aynı açıklamada

Tebrik ederim kardeşim

Astronomiye her zaman ilgi duymuşumdur.
Bana bu konuda en büyük sevgiyi aşılayan kişi de lisedeki hocamdı. Avcı takımyıldızını da ondan öğrendim. Bir gün öğrencilerle çıktığı bir gezide kaza geçirip öldü. Ondan da bana Avcının kemeri olan 3 yıldız, yani Alnitak Alnilam Mintaka kaldı.

Hahaahhaa şükürler olsun :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasarayi dusundugun icin tesekkur ederiz ,basarilar lakin mayista secim bekliyoruz

Ulan valla çok seviniyorum yav Dursun 'dan kurtulduk be en sonunda ...

Geri
Üst Alt