Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.546
- 55.763
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayi dusundugun icin tesekkur ederiz ,basarilar lakin mayista secim bekliyoruz
Guveniyoruz bizi Dursundan kurtardigi icin Mayista da bir sansi hakediyorAçıklamasında mayısta seçim yapacağız dedi.
Guveniyoruz bizi Dursundan kurtardigi icin Mayista da bir sansi hakediyor
Benim fikrim seçimi ağır abiler kazandırdı. Oy potansiyeli olan gizli başkan adayları destekledi. Eğer bugünkü seçime, oy potansiyeli yüksek adaylar girip kazansaydı, takım şampiyon olamazsa mayısı kaybedeceklerdi. Şimdi asıl seçim mayısta. Ben asıl adayların mayısta ortaya çıkacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. 6 ayda futbol adına ne yapabilir? Hocanın isteği doğrultusunda 1-2 transfer.
Sandıklar hakkında bilgim yok. Başka aday çıkmadığı için bu düşüncedeyim. İnşallah görev süresince en iyi kararlrı vererek kulübü yönetir.Bence tam tersi gibi duruyor.Onların sandıklarının hepsinden Dursun farkla önde çıktı.
Bence tam tersi gibi duruyor.Onların sandıklarının hepsinden Dursun farkla önde çıktı.