🎗 Mustafa Cengiz

O dönem yönetici olduğunu biliyorum ama nasıl idi hatırlamıyorum. Bu yüzden Albayrak da olduğu kadar net değilim kendisine karşı. Bekleyip görelim bakalım, Twitter falan önemsiz. Baktığın zaman biz de her gün buradayız, Galatasarayı takip ediyoruz.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz çok önemli kişiler değiliz bunlar camiada bilinen saygı duyulan insanlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Elmas'la A.Albayrak çok çok iyi yönetici veya çok iyi karakterler diye gelmiyor.İkisi de Terim hocamıza yakın isimler.Uyumlu çalışma olsun,yeni gelen yönetimle takım kaynaşması çabuk olsun diye yapılan hamleler.Gayette yerinde hamleler.Kim düşündüyse tekrar tebrik etmek gerekiyor
Burak elmas iyi yönetici sayın civelek

burak elmas elit bi adam ve gelecek vaadediyo cok belli,duruşu ve konusmaları bunun göstergesi.5 parası olmasa da bu değişmez,bu durusu ve geleceği para ile satın alamazsın.vizyon var burak elmasda.

Biz çok önemli kişiler değiliz bunlar camiada bilinen saygı duyulan insanlar

Ben çok önemli olduğumuzu düşünüyorum. Bugüne kadar başarılı olmayan ve böylece Taraftarın tepkisini çeken kimse Galatasaray'da uzun süre kalamadı çok şükür.

Ayrıca bu camianın bu kadar çok taraftarı olmasa bu adamların hiç biri bu kadar tanınmazlar. Bundan önce Dursunu kim tanıyordu mesela. Laf ile değil Taraftar kitlesi ile büyük camia olunur.

Son düzenleme:
a09dd1cfa581737e5ae6b705e07fad84.jpg

Ay lav yu başkanım

Öyle bir sey olsaydi 2 sezondur yaşanan rezilliğe rağmen bu yıla giremezdi dursun

Sonuçta seçime giremiyoruz ama susmuyoruz. Bu yüzden öyle rahat rahat oturamıyorlar yerlerinde. Dursun boş yere seçim kararı almadı, aklınca baskın seçim yaparak kazanacaktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Misal Fenerbahçe taraftarı, seneye iyi takım kurulsun yine sus pus olurlar. Biz öyle değiliz işte, böyle bir kadroya rağmen Dursuna karşı susmadık.

Son düzenleme:
Sonuçta seçime giremiyoruz ama susmuyoruz. Bu yüzden öyle rahat rahat oturamıyorlar yerlerinde. Dursun boş yere seçim kararı almadı, aklınca baskın seçim yaparak kazanacaktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Senin kafana yaşansa olaylar dakika başı seçim olur yada sen demeyeyim taraftar kısmı olarak diyeyim
Bazı dinamikler son anı bekler burda tuyduler kelimesi bütün mekanizmayı çalıştırmaya yetti

Senin kafana yaşansa olaylar dakika başı seçim olur yada sen demeyeyim taraftar kısmı olarak diyeyim
Bazı dinamikler son anı bekler burda tuyduler kelimesi bütün mekanizmayı çalıştırmaya yetti

Canım kardeşim, ben her gün yönetim değişir demiyorum zaten. Örnek verdiğim gibi, Fenerbahçe taraftarı seneye iyi takım kurulsun sus pus olur, bunu daha önce gördük. Ancak biz bu sene böyle bir kadroya rağmen Dursuna karşı susmadık. Bu günlük bir durum değil, Genel bir tutum.

Yalnız burada Fransızca konuşuluyor biliyorsunuz burası Fransız mektebi falan dedi,kendisine oy veren liselilerden tepki gelmesin?

Mustafa Cengiz hakkında yakın çevremden baya bilgi aldım Güneydoğu ve Adana bölgesinde ciddi yatırımları var baraj projeleri, büyük inşaatlar vs. Hükümetle arası çok iyiymiş bu konuyu merak edenler olabilir sandığınızdan daha iyi hatta öyle söyleyeyim.

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başkanın osunu busunu bırakın en önemlisi adam Türkçe konusmayı biliyor,resmi dilimizi konusabilen bir baskan geldi sükür

Canım kardeşim, ben her gün yönetim değişir demiyorum zaten. Örnek verdiğim gibi, Fenerbahçe taraftarı seneye iyi takım kurulsun sus pus olur, bunu daha önce gördük. Ancak biz bu sene böyle bir kadroya rağmen Dursuna karşı susmadık. Bu günlük bir durum değil, Genel bir tutum.

Dursunla birini başka birini aynı kefeye koyman zaten başlı başına bir facia
Dursun gibi birinin bu camiada başkan olması dursunun değil bu camianin zayıfligidir bu bir seçim zaferi falan değildir
Ben şahsen tepki koyulacak kadar bile değerli görmüyordum çoğunuda tiiye alıyordum
Neyse dursunu konuşmaya bile değmez cengiz başkan umarım bizim ve tüm caimanin hissiyatlerine uygun davranır populistlikten uzak gerçeklere uygun yapabildiğinin en iyisini yapar
Yildiz transferinden çok elzem olan oyunculari takıma kazandirmali ekonomik konularda olayın boyutuna net hakim değilim hepsi kulaktan dolma şeyler

Dursunla birini başka birini aynı kefeye koyman zaten başlı başına bir facia
Dursun gibi birinin bu camiada başkan olması dursunun değil bu camianin zayıfligidir bu bir seçim zaferi falan değildir
Ben şahsen tepki koyulacak kadar bile değerli görmüyordum çoğunuda tiiye alıyordum
Neyse dursunu konuşmaya bile değmez cengiz başkan umarım bizim ve tüm caimanin hissiyatlerine uygun davranır populistlikten uzak gerçeklere uygun yapabildiğinin en iyisini yapar
Yildiz transferinden çok elzem olan oyunculari takıma kazandirmali ekonomik konularda olayın boyutuna net hakim değilim hepsi kulaktan dolma şeyler

Mevzu sadece Dursun değil. Adnan Polat, Özhan Canaydın, bilumum Teknik Direktörler. Facia değil, yaşanan mevzular.

Geri
Üst Alt